Er gaan geruchten dat DJI binnenkort mogelijk komt met een Plus (+) versie van de onlangs aangekondigde DJI Mavic 2 serie.

Geruchten

De DJI Mavic 2 ligt nog amper in de schappen of er gaat al een gerucht te ronde over een Plus variant van de gloednieuwe drone. Op de productpagina van de DJI Mavic 2, op de website van DJI, is namelijk een afbeelding te zien waarop een man een controller vast houdt, terwijl een vrouw mee kijkt via de DJI Goggles.

Komt DJI binnenkort al met de Mavic 2 Plus?

Remote controller

Op de foto is goed te zien dat de controller er anders uit ziet dan de controller die oorspronkelijk bij de DJI Mavic 2 geleverd wordt. De controller ziet er namelijk een stuk dikker uit en ook lijken de antennes anders gepositioneerd.

Plus

Dit verschil zou kunnen duiden op een andere remote controller waar een scherm ingebouwd is. Dit zagen we ook al eerder bij de plus versies van de DJI Phantom 4 Advanced en de DJI Phantom 4 Pro.

Concept

Een bekende op het gebied van DJI geruchten is OsitaLV, die zelf een concept uittekende van hoe de DJI Mavic 2 remote controller er ongeveer uit zal zien. De specificaties zijn vergelijkend aan de CrystalSky schermen van DJI die een erg hoge helderheid hebben.

Komt DJI binnenkort al met de Mavic 2 Plus?

Release?

Het zou dus goed kunnen dat DJI binnenkort met een DJI Mavic 2 Pro+ en een DJI Mavic 2 Zoom+ komt. DJI zelf heeft hier echter nog niet op gereageerd.

DJI Mavic 2

DJI kondigde vorige week de nieuwe DJI Mavic 2 serie drones uit, bestaande uit de DJI Mavic 2 Pro en de DJI Mavic 2 Zoom. Beide drones hebben hetzelfde ontwerp en verschillen enkel in videocamera van elkaar. De drone heeft ten opzichte van zijn voorganger de DJI Mavic Pro, nu obstakelontwijkingssensoren aan alle zijde van de drone.

Komt DJI binnenkort al met de Mavic 2 Plus?


0 Reacties

    Plaats een reactie