Andrzej Krasny (SirCrashaLot) was vandaag de beste droneracer en wist de hele dag zijn concurrenten achter zich te houden. De 39-jarige droneracer uit Almere schrijft ranking 5 op zijn naam en pakt hiermee weer een aantal punten voor het klassement van NK Drone Race 2018.

NK Drone Race 2018

Op zondag 26 augustus was de Deventer Luchtvaart Club omgetoverd tot een heuse dronerace-arena. De beste droneracers van Nederland hadden zich verzameld in Olst om te strijden voor punten voor het klassement van het Nederlands Kampioenschap. Droneracers kunnen punten halen door de snelste rondetijd neer te zetten en door dagwinnaar te worden.

Andrzej Krasny (SirCrashaLot) wint ranking 5 van NK Drone Race 2018

KNVvL

NK Drone Race is een initiatief van de KNVvL en wordt georganiseerd in samenwerking met aangesloten vliegverenigingen. Het 2018-seizoen bestaat uit 7 verschillende rankings en een finale om te bepalen wie de beste droneracer van Nederland is.

Dronerace

Na de registratie en verplichte drone-check kon de strijd beginnen. Op het terrein van de modelvliegclub in Olst was een racetrack uitgezet omringd met netten om de veiligheid te waarborgen. 's Ochtends startten de racers met de kwalificatierondes om vervolgens via een afvalrace te bepalen wie de podiumplaatsen mochten innemen.

Andrzej Krasny (SirCrashaLot) wint ranking 5 van NK Drone Race 2018

Finale

Tijdens de finale was Andrzej Krasny (SirCrashaLot) toch sneller dan zijn concurrenten waardoor hij de meest gewilde podiumplaats pakte. Nick Boon (Nick B) eindigde als tweede en Tom Koopmanschap (Mr Green) als derde.

Winnaars

De winnaars van NK Drone Race 2018 - Ranking #5:

1. Andrzej Krasny (SirCrashaLot)
2. Nick Boon (Nick B)
3. Tom Koopmanschap (Mr Green)

Andrzej Krasny (SirCrashaLot) wint ranking 5 van NK Drone Race 2018

Ranking #6

Volgende week vindt ranking 6 plaats bij Luchtvaartclub Emmeloord. Op zaterdag 1 september 2018 staat de wedstrijd gepland. Mocht er slecht weer voorspeld worden dan kan uitgeweken worden naar zondag 2 september 2018.

0 Reacties

    Plaats een reactie