Foster + Partners heeft het ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor van DJI in Shenzhen, China gepubliceerd.

Foster + Partners

Foster + Partners is een ontwerpstudio voor architectuur. Het Britse bedrijf ontwierp ook de nieuwe ‘Spaceship’ campus voor Apple.

Ontwerp van DJI’s nieuwe hoofdkantoor onthuld

Twin Towers met Sky Bridge

DJI’s nieuwe hoofdkantoor bestaat uit twee torens die ieder ruimte bieden aan kantoren voor onderzoek en ontwikkeling. De twee torens zullen verbonden worden met een ‘Sky Bridge’ die gebruikt kan worden om producten te demonstreren.

Ontwerp van DJI’s nieuwe hoofdkantoor onthuld

Begane grond

Op de begane grond bevindt zich een openbare tentoonstellingsruimte die hulde brengt aan de buitengewone reputatie van DJI voor technologische ontwikkeling. Ook is er ruimte voor een theater voor nieuwe productlanceringen en een breed scala aan faciliteiten voor het personeel, zoals de modernste sporthallen.

Ontwerp van DJI’s nieuwe hoofdkantoor onthuld

”Ons doel is om een unieke werkomgeving te creëren die de geest van uitvindingen en innovatie belichaamt die DJI in staat heeft gesteld om marktleider te zijn in robotica en technologie”, zo stelt Foster + Partners.

0 Reacties

    Plaats een reactie