Workhorse Group heeft aangekondigd dat het United States Patent and Trademark Office (USPTO) een patent heeft verleend op het Drone Package Delivery System op een HorseFly Truck.

HorseFly

Het HorseFly drone-leveringssysteem is een op maat gemaakte, uiterst efficiënte bezorgdrone die volledig is geïntegreerd met de Workhorse-lijn van elektrische/hybride bezorgvrachtwagens.

FAA

Het HorseFly-systeem voldoet aan de FAA-richtlijnen voor de werking van de drone in de VS. Het is met name zo dat het systeem volledig is geïntegreerd met de bezorgwagens en dusdanig is ontworpen dat een bestuurder of een chauffeur de waarneming van het drone-leveringsproces kan handhaven.

Workhorse Group krijgt patent voor Drone Delivery Truck

Snel

"We zijn van mening dat de gepatenteerde HorseFly-truck met een drone-afleveringssysteem de eerste grote wijziging is in het laatste stukje van het afleverproces sinds de uitvinding van de pakketafleveringswagen. Chauffeurs waarderen het feit dat het HorseFly-systeem snel, betrouwbaar en efficiënt is", aldus Steve Burns, CEO van Workhorse. "De bezorging van pakketten verandert en het bezorgingssysteem van HorseFly loopt voorop."

Werkwijze

Het gepatenteerde door HorseFly drone-bezorgsysteem werkt als volgt:
1) de vrachtwagenbezorgingschauffeur laadt het pakket en lanceert de HorseFly-drone,
2) de drone van HorseFly vliegt autonoom vanuit het midden van de bestelwagen, naar de afleverlocatie,
3) op de afleverlocatie daalt de drone automatisch af en levert het pakket af,
4) de drone van HorseFly keert terug naar de bestelwagen bij een geplande stop en wordt opnieuw geladen en automatisch opgeladen voor de volgende levering.

Efficiënter

Het HorseFly drone bezorgingssysteem helpt de rijtijd te verkorten en maakt snellere leveringen mogelijk. Het resultaat is aanzienlijk meer efficiëntie in dagelijkse bezorgroutes.

0 Reacties

    Plaats een reactie