Afgelopen weekend - zaterdag 7 april 2018 - vond op het terrein van MVSO in Oosterhout de eerste trainingsdag plaats van NK Drone Race 2018.

Fun Race

Om niets aan het toeval over te laten organiseerde de organisatie van NK Drone Race en KNVvL een zogenaamde 'fun-race'. Op deze dag konden enthousiaste piloten nog even oefenen voordat het echte seizoen aanbreekt en kon de organisatie alles inventariseren en testen voor de aankomende rankings.

NK Drone Race klaar voor start nieuwe seizoen

Versterking

Dit jaar krijgt het NK Drone Race ondersteuning op het gebied van wedstrijdleiding door Team MRO en DronEvents. Door de expertise van deze twee partijen zal de wedstrijd naar een hoger niveau worden gebracht.

Ook zullen dit jaar DonkeyDrones en LivestreamFactory de club versterken. Het doel is om de events leuker, beter en interactiever te maken.

Naast Droneshop.nl zullen dit jaar nog meer online droneshops zich bij de organisatie van het NK Drone Race voegen. Zo komen dit jaar ook QuadcoptersEnzo en Multirotorparts bij de club waardoor toegang tot expertise, techniek en onderdelen erg laagdrempelig wordt.

NK Drone Race klaar voor start nieuwe seizoen

NK Drone Race

NK Drone Race is het Nederlands Kampioenschap Drone Race dat dit jaar voor de tweede seizoen wordt georganiseerd. In samenwerking met de KNVvL wordt het NK Drone Race gehouden op verschillende vliegclubs verspreid door heel Nederland.

NK Drone Race klaar voor start nieuwe seizoen

Winnaar

Aan de hand van 7 verschillende rankingtoernooien zal bepaald worden wie gekroond wordt tot nieuwe kampioen van Nederland. De grote vraag is of de Nederlands Kampioen van vorig jaar, Andrzej Krasny (Sircrashalot), van zijn troon wordt gestoten.

Ranking #1

Binnenkort gaat het NK Drone Race 2018 echt van start en de organisatie is er klaar voor! Op 21 april 2018 vindt het eerste rankingtoernooi plaats bij MVSO te Oosterhout. Entree voor bezoekers is gratis.

Meer informatie: www.nkdronerace.nl

0 Reacties

    Plaats een reactie