Tijdens de Consumer Electronics Show (CES) 2018 in Las Vegas heeft PGYTECH verschillende nieuwe accessoires gepresenteerd voor DJI drones.

LED Propeller Guard (Mavic)

De eerste accessoire die PGYTECH deze week presenteerde is een propeller guard voor DJI Mavic Pro voorzien van LED verlichting.

PGYTECH komt met nieuwe DJI accessoires

De LED verlichting kan naar wens worden ingesteld in verschillende kleuren en verschillende standen (continu branden of knipperen).

De LED Propeller Guard bestaat uit twee delen (linker- en rechterkant) en ieder deel is voorzien van een ingebouwde accu. Dankzij deze afzonderlijke voedingsbron heeft het gebruik van deze propellerbeschermers geen invloed op de vliegtijd. Volledig opgeladen kunnen de LED's ongeveer 30 minuten branden.

Air Dropping System (Phantom 4)

Het meest opvallende product is het speciale Air Dropping System voor de DJI Phantom 4 serie. Met behulp van deze accessoire kun je spullen op afstand laten 'droppen'. Denk bijvoorbeeld aan een reddingsboei, tas of andere lichtgewichte items.

PGYTECH komt met nieuwe DJI accessoires

Het Air Dropping System bestaat uit een balk voorzien van een speciaal 'drop-mechanisme' dat op afstand kan worden geactiveerd. Het systeem is volledig compatibel met de remote controller van de DJI Phantom 4. Je hebt geen aparte afstandsbediening nodig, maar je kunt het systeem instellen zodat je de button aan de onderkant van de DJI remote controller controller kunt gebruiken als 'release-knop'.

Cage (Tello)

Ook voor de Tello drone - die nog niet eens verkrijgbaar is - heeft PGYTECH al verschillende accessoires klaar liggen. Zo heeft het merk een Cage (lees: kooi) ontwikkeld zodat de drone ook probleemloos indoor gebruikt kan worden en je niet bang hoeft te zijn dat de drone crasht wanneer deze mogelijk een muur, plafond of obstakel raakt.

PGYTECH komt met nieuwe DJI accessoires

Ook komt PGYTECH met unieke LED verlichting voor de Tello drone die zorgt voor een spectaculair lichteffect en de drone ook in donkere ruimtes te zien is. De LED verlichting bestaat uit vier delen die elk onder een motor worden bevestigd. De LED's worden gevoed door een interne accu zodat de verlichting geen invloed heeft op de vliegtijd van de drone.

Nieuwe filtercases

Ook heeft PGYTECH het ontwerp van de cases voor haar camerafilters verbeterd. Dankzij een magnetische sluiting kan de deksel aan de bovenkant (gesloten) of onderkant (open) worden bevestigd.

PGYTECH komt met nieuwe DJI accessoires

PU Landingpad

PGYTECH voegt ook een nieuwe landingpad toe aan haar collectie. In tegenstelling tot de ronde landingspads in drie verschillende formaten is deze nieuwe landingpad uitgevoerd in een vierkant. De landingpad is gemaakt van hoogwaardig PU materiaal en aan beide kanten te gebruiken. De ene zijde is oranje gekleurd en andere zijde is blauw gekleurd. Uitgevouwen heeft de landingpad een afmeting van 50 x 50 cm, opgevouwen is de landingpad slechts 25 x 17 cm en hierdoor eenvoudig op te bergen en te transporteren.

Bovengenoemde accessoires zullen vanaf het voorjaar verkrijgbaar zijn via de officiële DJI store of resellers van het merk.

0 Reacties

    Plaats een reactie