LG Electronics heeft een nieuw patent bemachtigd die een drone met een innovatief landingsgestel beschrijft. Het landingsgestel heeft uitschuifbare poten die het omvallen van de drone voorkomen.

Landingsgestel

Om drones ook te laten landen op een ongelijkmatig oppervlak heeft LG Electronics een patent aangevraagd voor een drone met uitschuifbare poten. De drone is voorzien van gronddetectie die uitrekent of de grond waarop de drone landt gelijkmatig is. Wanneer dit niet het geval is worden de pootjes van de drone automatisch verlengd of ingetrokken.

LG bemachtigt patent voor drone met innovatief landingsgestel

Patent

LG heeft het patent al in juni 2017 aangevraagd en deze werd onlangs gepubliceerd. Er wordt verwacht dat LG een concept van de drone toont tijdens elektronicabeurs CES in Las Vegas dat plaats vindt van 7 t/m 12 januari 2018.

Drone industrie

LG investeert al langer in de drone industrie. Zo werkt LG samen met Huawei aan een drone met 5G, ontwikkelde zij een speciale G5 Smart Controller voor drones en presenteerde zij vorig jaar de LG U+ Drone Phone Concept.

0 Reacties

    Plaats een reactie