DJI heeft een teaser video online gezet waarin zij de lancering van een nieuw product aankondigen. De lancering vindt plaats op 12 oktober om 2 uur in de nacht, Nederlandse tijd.

Nieuwe fase in de cinematische visie

DJI heeft een 45 seconde durende trailer online geplaatst waarin zij de datum 11 oktober communiceren. In de video refereert de dronefabrikant naar een nieuwe fase in de cinematische visie. Aan het eind van de video is ook een cameralens te zien wat doet vermoeden dat DJI een nieuwe camera lanceert.

Nieuwe camera

In de video zijn zowel luchtbeelden van een drone te zien als close-ups vanaf de grond. Dat DJI een nieuwe drone lanceert lijkt zeer onwaarschijnlijk gezien de fabrikant onlangs nog de DJI Mavic Pro Platinum en de DJI Phantom 4 Obsidian presenteerde. Waarschijnlijker is dat de dronefabrikant met een vernieuwde DJI Osmo komt of een nieuwe camera voor de DJI Inspire 2 drone. Toch zullen we moeten wachten tot 11 oktober om het antwoord te krijgen.

0 Reacties

    Plaats een reactie