Dit jaar wordt voor de eerste keer het NK Drone Race georganiseerd. De organisatie heeft bekend gemaakt dat het finaleweekend wordt gehouden op 9 en 10 september 2017 bij Modelvliegclub Delta in 's-Heer Arendskerke.

NK Drone Race

In samenwerking met alle aangesloten vliegclubs organiseert de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) het NK Drone Race 2017. In de afgelopen maanden werden er diverse oefenwedstrijden en rankingwedstrijden gehouden waar Nederlandse droneracers met elkaar de strijd aangingen. Tijdens vier rankings konden droneracers punten verdienen om zich te plaatsen voor de finale.

Finale

De grote finale van het NK Drone Race 2017 vindt plaats op 9 en 10 september 2017 bij Modelvliegclub Delta in 's-Heer Arendskerke (Zeeland). Tijdens dit finaleweekend zal de top 16 droneracers uit Nederland strijden om te bepalen wie zich de Nederlands Kampioen Drone Race mag noemen.

Zaterdag: DeltaCup

Op zaterdag 9 september 2017 wordt op het terrein van vliegclub Delta de DeltaCup georganiseerd. Dit is een open dronerace-wedstrijd waar iedereen aan kan deelnemen. Deelname bedraagt 15 euro per persoon inclusief een broodje knak/hamburger.

Zaterdagavond

In de avond wordt er een gezellige barbecue georganiseerd. Kosten bedragen 15 euro per persoon extra. Doe je mee aan de DeltaCup én barbecue, dan betaal je slechts 25 euro voor deelname aan de DeltaCup en deelname aan de barbecue. Ook wordt er gewerkt aan de mogelijkheden om een verlichte nacht-track op te zetten, zodat er ook met weinig licht nog gevlogen kan worden.

Finale NK Drone Race op 9 en 10 september 2017

Zondag: Finale

Op zondag vindt de finale plaats van het NK Drone Race 2017. Voor de finale wordt zowel de top 16 van de 'Pro'-klasse uitgenodigd als de top 3 van de 'Beginners'-klasse.

Camping

Tijdens dit finaleweekend is het eveneens mogelijk om te kamperen op het terrein. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf melden bij de organisatie.

Finale NK Drone Race op 9 en 10 september 2017

Mis dit niet!

Zet deze datum dus in je agenda! Entree is gratis en publiek is meer dan welkom. Dus iedereen die kennis wil maken met deze sport van de toekomst, kom op zaterdag 9 of zondag 10 september 2017 naar het terrein van Modelvliegclub Delta te bereiken via onderstaand adres:

Modelvliegclub Delta Zeeland
Adres: Ankerveersedijk
Plaats: 's-Heer Arendskerke
Google Maps: Klik hier
Entree: GRATIS

Finale NK Drone Race op 9 en 10 september 2017

0 Reacties

    Plaats een reactie