RSC Anderlecht heeft op donderdag het nieuwe shirt voor Europese wedstrijden op een wel heel bijzondere manier gepresenteerd. Een drone kwam namelijk met het nieuwe shirt het stadion van de voetbalclub in gevlogen.

Shirtsponsor

RSC anderlecht speelt het komende seizoen in de Champions League en zal daar met een ander shirt spelen dan in de competitie. Waar in de competitie BNP Paribas op het shirt van de Anderlechters schittert, voetballen zij in de UEFA Club Competitions de komende 2 jaar met Allianz op het shirt.

Drone presenteert nieuw Europese wedstrijdshirt RSC Anderlecht

Drone

Om dit heugelijke nieuws van de vernieuwde partnership en de shirtsponsoring te presenteren werd het nieuwe shirt met een drone het stadion in gevlogen. Allianz wil met het sponsorschap zijn positie als verzekeraar in de Belgische markt versterken bij het grote publiek.

Allianz en drones

Naast het sponsoren van grote voetbalclubs in Europa geeft de verzekeringsmaatschappij ook een flinke duit geld uit aan drone racing. Zo ontving de Drone Racing League onder andere van Allianz een flinke investering om het drone racen tot een groot succes te maken. Ook organiseerde de Drone Racing League de Allianz World Championship drone racing.

Drone presenteert nieuw Europese wedstrijdshirt RSC Anderlecht

0 Reacties

    Plaats een reactie