Drone Racing League (DRL) kondigt het 2017 Allianz World Championship aan, een wereldkampioenschap dat in juni 2017 wereldwijd in meer dan 75 landen zal worden uitgezonden via sportzenders als ESPN, Sky Sports en Prosieben MAXX.

Allianz

Het kampioenschap dankt haar naam aan hoofsponsor Allianz, een van oorsprong Duitse verzekeringsmaatschappij. Allianz heeft circa 142.000 werknemers en is actief in meer dan 70 landen

DRL

Drone Racing League (DRL) is een Amerikaanse league voor professionele droneracers, die bekend staat om haar indrukwekkende locaties en prachtige video-registraties. DRL kreeg in het verleden een investering van 1 miljoen dollar en tekende een contract met sportzender ESPN voor uitzending van de races.

2016

Vorig jaar was het eerste seizoen van DRL met races op prachtige locaties in Miami, Los Angeles, New York en Ohio.

0 Reacties

    Plaats een reactie