Na een succesvolle eerste crowdfundingcampagne is Airdog terug met een opvolger van hun autofollow-drone voor actiesporters: Airdog ADII.

Airdog

Airdog werd in juni 2014 geïntroduceerd via een crowdfunding-campagne op Kickstarter. Na dit succesvolle avontuur komen de makers nu met een opvolger van haar eerste versie.

Airdog ADII

Airdog ADII borduurt voort op de technologie van het oorspronkelijke Airdog model. Het nieuwe model combineert geavanceerde en intelligente trackingtechnologie met een vernieuwd design.

Actiesporten

Natuurlijk zijn er meer drones die beschikken over een automatische volgfunctie, maar Airdog richt zich op (actie)sporters die de drone eenvoudig zonder ingewikkelde bediening kunnen inzetten. Net zoals zijn voorganger wordt Airdog ADII geleverd inclusief waterdichte armband waarmee de drone eenvoudig te bedienen is en tevens dient als een nauwkeurig tracking-device.

Inklapbaar

Qua design vertoont Airdog ADII veel overeenkomsten met de eerste versie en door de inklapbare armen is de quadcopter op te vouwen tot een draagbaar formaat.

Crowdfunding

Tot 11 augustus 2017 kun je deelnemen aan de crowdfundingcampagne op Kickstarter. Vanaf 1099 dollar kun je nu een Airdog bemachtigen met een adviesprijs van 1500 dollar. Als de campagne volgens plan verloopt zullen de eerste modellen al in augustus 2017 worden uitgeleverd.

0 Reacties

    Plaats een reactie