6.0
MerkAirdog
TypeQuadcopter
Vliegtijd18 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Airdog

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Airdog

Airdog is een auto-follow drone gemaakt voor actiesporters met follow me-functie. Airdog heeft een frame met opvouwbare armen waardoor de quadcopter eenvoudig is te transporteren.

Vliegen

Het design in combinatie met de opvallende geel-paarse kleurencombinatie geeft de drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone ook geschikt voor mensen die nog nooit gevlogen hebben met een drone. Via een simpele druk is de quadcopter in positie te brengen waarna de video-opnames kunnen beginnen.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 opvouwbare armen, elk voorzien van een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Auto Follow

Net als een hond volgt ook Airdog trouw zijn baasje. De drone heeft een Follow Me-modus waardoor de drone zijn bestuurder kan volgen op basis van het GPS-signaal van de bijgeleverde polsband.

Polsband

Airdog wordt geleverd met een polsband, ook wel 'Leash' genoemd. Via deze polsband kan de bestuurder de drone met één druk op de knop in gereedheid brengen. Airdog volgt de drager van de polsband op basis van het GPS-signaal. Het voordeel van het gebruik van een polsband ten opzichte van een smartphone voor GPS-tracking is dat de 'leash' waterdicht is en dat watersporters zich geen zorgen hoeven te maken in het water over hun tracking-device.

Vliegtijd

Airdog wordt geleverd inclusief een oplaadbare 14.8 V 5600mAh LiPo accu. De accu is vormgegeven als een cassette en is makkelijk op locatie te verwisselen. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 20 minuten.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Airdog wordt geleverd exclusief Remote Controller, maar met polsarmband. Via de polsarmband kun je de drone instructies geven, maar kan ook als tracking-device dienen tijdens een follow-me-missie.

Camera

Airdog is geschikt voor GoPro camera's.

Gimbal

Airdog is voorzien van een gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames. De gimbal is geschikt voor GoPro camera's.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close