Wil je graag een DJI Mavic, maar heb je nog een oude DJI Phantom 3? Dan is er misschien een hele goedkope oplossing om van je DJI Phantom 3 een compacte Mavic achtige drone te maken. Ook voor mensen met een gecrashte Phantom 3 is het een handige oplossing.

Phavic Kit

Om een DJI Phantom 3 om te bouwen tot een Mavic achtige drone is een speciale kit ontwikkeld. Door onderdelen van de DJI Phantom 3 te combineren met de onderdelen uit de kit maak je eenvoudig een compacte camera drone. De kit draagt de naam Phavic en zorgt zelfs voor betere prestaties dan die van de oude DJI Phantom 3. De kit is beschikbaar voor de DJI Phantom 3 Standard, Advanced en Professional.

Speciale kit maakt van je DJI Phantom 3 een Mavic achtige drone

Vliegen

De Phavic kit maakt je drone 143 gram zwaarder en daar krijg je veel voor terug. De drone heeft namelijk net als de DJI Mavic Pro inklapbare armen en is daardoor erg compact. Ook vliegt de drone stabieler, stiller en sneller dan de originele Phantom 3.

Speciale kit maakt van je DJI Phantom 3 een Mavic achtige drone

Onderdelen

Om de Phavic te bouwen gebruik je de meeste onderdelen van je huidige Phantom 3. Zo worden de motoren, camera, batterij, vision positioning system module en het ESC centerbord overgezet op het nieuwe frame. Bij het frame ontvang je verder het benodigde gereedschap, kabels, soldeerdraad en schroeven.

Speciale kit maakt van je DJI Phantom 3 een Mavic achtige drone

Kopen

De Phavic kit kost 49 dollar en daarbij ontvang je alle benodigdheden om van jouw oude DJI Phantom 3 een Mavic achtige drone te maken. Wanneer je besluit om je DJI Phantom 3 te ontleden om er een Phavic van te maken vervalt wel de fabrieksgarantie bij DJI.

6 Reacties

  1. G

    Waar is deze kit te bestellen?

  2. Peter L.

    https://www.alibaba.com/product-detail/Djiysjl-shell-for-Modified-Dji-Phantom_60663298743.html?spm=a2700.8239084.botrelate.1.vfrGq4

  3. Jan-Pieter

    nu nog wachten op een kit die de Inspire serie ombouwt naar een Spark ;)

  4. Dirk

    Ziet er goed uit, Iemand al ervaring met deze kit? Is het te doen in een paar avonden knutselen of is het risico groot om een goed werkende Phantom 3 naar de **** te helpen? En bij het bestellen van de kit zit er een mooie handleiding bij of moet je het zelf uitvogelen met hulp van Youtube?

  5. dennis

    De kit is te bestellen via alibaba, Bestellen is trouwens hard gesproken... je moet namelijk flink berichten met die verkopers. Dan vraagt de verkoper wat je adres is, als Nederlander ga je dan 100 euro aftikken, Er zit volgens de laatste berichten geen handleiding bij maar een video handleiding op youtube.

  6. G

    Deze prijs kreeg ik van Alibaba voor 1 kit. The one piece is $59, and the freight is $31. Dus totaal $ 90 en geen $ 49 zoals beschreven.

Plaats een reactie