Yuneec heeft Michael Jiang aangesteld als nieuwe CEO van het bedrijf. Jiang is voormalig topman van onder andere Motorola Systems China en Ericsson China.

Michael Jiang

Yuneec heeft een nieuwe CEO aangesteld die vanaf vandaag direct aan het werk gaat. De nieuwe CEO, Michael Jiang, heeft meer dan 26 jaar ervaring in de ICT industrie en heeft veel gewerkt in multiculturele samenwerkingen. Hij was onder andere voorzitter van Motorola en Ericcson China.

Multinational

Met de nieuwe CEO wil Yuneec uitgroeien van multinational start-up bedrijf naar een echt multinational bedrijf met veel expertise in onderzoek, ontwikkeling, marketing en sales. Yuneec hoopt met de ervaren CEO opnieuw kracht bij te zetten in de concurrentie op de dronemarkt en hun producten nog verder te kunnen ontwikkelen.

Dronefabrikant Yuneec stelt Michael Jiang aan als nieuwe CEO

Yuneec

Vorige maand kwam Yuneec nog negatief in het nieuws toen leveranciers voor de deur van het hoofdkantoor stonden om geld te eisen. Toen werd er gespeculeerd dat het niet goed zou gaan met Yuneec en dat zij problemen zouden hebben om met dronefabrikant DJI te concurreren. Het aanstellen van een nieuwe CEO moet er hopelijk voor zorgen dat we nog hele gave producten van Yuneec mogen verwachten.

0 Reacties

    Plaats een reactie