Drone fabriaktn Extreme Fliers heeft een Micro Drone Carbon FPV racing kit uitgebracht. Deze kit bestaat uit alle onderdelen om een FPV racing drone te maken. De fabrikant biedt nu een tijdelijke korting van 50 procent aan.

Micro Drones

Extreme Fliers is bekend van de populaire Micro Drone 2.0 en Micro Drone 3.0. Toch waren deze drones niet echt geschikt voor luchtfotografie en vielen ze eerder onder de categorie speelgoed drones. Omdat FPV racing aan populariteit toeneemt en nooit gaat vervelen, komt de fabrikant nu met een FPV drone.

Bouwen

De Micro Drone Carbon FPV racing kit is een drone die je zelf in elkaar moet zetten. Alle onderdelen worden standaard meegeleverd en kunnen zonder soldeerwerk in elkaar gezet worden. De racing drone is voorzien van dezelfde flight controller als de Micro Drone 3.0 en is ook met dezelfde accu's compatibel.

Kits

De Micro Drone Carbon FPV kit is beschikbaar in drie verschillende sets die allemaal zonder remote controller worden geleverd. De essential kit geeft je alle benodigde onderdelen om alleen de drone te bouwen. Hierbij wordt geen accu geleverd. In de Pro kit ontvang je daarnaast nog een 5.8Ghz FPV camera met houder om op de drone te monteren. In de Pro+ kit ontvang je daar bovenop nog eens vier LiPo accu's, een 3-pin naar JST connector en een USB oplader.

Kopen

De Micro Drone Carbon FPV racing kit is vanaf nu verkrijgbaar via de webshop van Extreme Fliers. Je hebt al een essential kit voor 59 euro. De eerste 200 stuks worden al binnen een week verstuurd waardoor je de kit in juni al in huis kan hebben.

0 Reacties

    Plaats een reactie