7.0
MerkExtreme Fliers
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Micro Drone 3.0

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 189,00 € 0.00 € 189.00Kopen

Informatie over Micro Drone 3.0

Micro Drone 3.0 is de opvolger van de Micro Drone 2.0 en een Ready To Fly mini-quadcopter dat meer verdient dan alleen de stempel 'leuk speelgoed voor jong en oud'.

Vliegen

Micro Drone 3.0 is een quadcopter van mini-formaat. Ondanks de geringe afmetingen en een gewicht van slechts 71 gram, zit de drone boordevol geavanceerde techniek. Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje.

Intelligent Motion Sensors

Micro Drone 3.0 is geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Vanwege zijn kleine formaat adviseren we je de Micro Drone 3.0 niet bij hevige wind buiten te gebruiken.

Intelligent Motion Sensors

Micro Drone 3.0 is voorzien van Intelligente Motion Sensors. Door de ingenieuze sensoren is de Micro Drone in staat om in rechte lijnen te vliegen. Hierdoor wordt het vliegen met de Micro Drone 3.0 niet alleen een stuk eenvoudiger, maar resulteert dit ook tot stabieler video's.

Propellerbescherming

Micro Drone 3.0 heeft optionele propellerbeschermers waardoor de propellers bij een eventuele botsing beschermd worden. Met name voor indoorvluchten is het gebruik van de propellerbescherming aan te raden aangezien je eerder tegen muren of plafonds botst!

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. De krachtige motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Stunts

Voer de meest doldwaze stunts uit met deze drone. Een flip, roll of een 360 graden draai is voor deze acrobaat geen enkel probleem. Ook ondersteboven vliegen is mogelijk met de Micro Drone 3.0.

Quick Release Batteries

Micro Drone 3.0 wordt geleverd inclusief een oplaadbare Quick Release batteries. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n XX minuten.

Opladen

Via bijgeleverde USB-kabel is de vliegaccu van de drone op te laden via iedere USB-aansluiting. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Micro Drone 3.0 kan worden bestuurd met een 2.4 Ghz Remote Controller.

Smartphone

Micro Drone 3.0 is ook te bedienen via smartphones en tablets. De app is beschikbaar voor alle Apple iOS apparaten, zoals iPhones en iPads. Micro Drone 3.0 heeft ook over een app in de Google Play store voor Android apparaten zoals Android smartphones en Android tablets.

Camera

De Micro Drone 3.0 is uitgerust met een 720p HD camera. Met de camera kun je beelden live zien op de smartphone. De camera registreert video in HD kwaliteit met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Opgenomen camerabeelden worden via een WiFi verbinding rechtstreeks op je smartphone of tablet opgeslagen.

Micro Gimbal

Voor de Micro Drone is optioneel een micro gimba verkrijgbaar. De gimbal in mini-formaat zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames.

FPV

De Micro Drone 3.0 is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je de live-camerabeelden tijdens de vlucht van de drone bekijken. Download de Micro Drone 3.0 app en bekijk de camerabeelden rechtstreeks op je Apple of Android device.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close