DJI heeft een applicatie uitgebracht speciaal voor Smart TV's. In de applicatie is veel video content aanwezig gemaakt met DJI drones. De app is beschikbaar voor onder andere SamsungTizen TV en Apple TV.

Applicatie

DJI heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om drones te maken die makkelijk te besturen zijn en waarmee prachtige opnames gemaakt kunnen worden. Omdat er steeds meer content verschijnt, gemaakt met drones, heeft de dronefabrikant nu een applicatie ontwikkeld voor smart TV's.

4K video's

De DJI smart TV applicatie laat gebruikers verschillende luchtbeelden en 4K video's zien die over dat over de hele wereld zijn opgenomen. Ook kunnen gebruikers de handige DJI Tutorials bekijken en meer te weten komen over hun drone.

Delen

Drone eigenaren hebben er dankzij de smart TV een nieuw platform bij waarop hun content te zien is. Dronevideo's zijn eenvoudig te delen en door mensen van over de hele wereld te bekijken. DJI hoopt hiermee mensen te inspireren en ervoor te zorgen dat mensen afreizen naar plekken waarover zij eerder nog nooit gehoord hadden.

Downloaden

De DJI smart TV applicatie is nu al te downloaden op SamsungTizen TV's en via Apple TV. De applicatie is te herkennen aan het DJI Smart TV app logo in de App store van de tv. Er is geen registratie nodig.

Bron: DJI.com

1 Reacties

  1. Koppelaar

    Ik heb deze app zeker al maanden op een LG tv?

Plaats een reactie