Terwijl heel Nederland druk bezig is met het schilderen van paaseieren, bereidt de Nederlandse dronerace-top zich voor op het eerste ranking-toernooi van het NK Drone Race 2017.

Ranking 1

Zondag 16 april 2017 - 1e Paasdag - vindt op het terrein van Modelvliegclub Delta in 's-Heer Arendskerke het eerste rankingtoernooi plaats van het eerste jaargang van het Nederlands Kampioenschap Drone Race.

Aanstaande zondag eerste ranking van NK Drone Race 2017

Oefenwedstrijden

Na twee succesvolle oefenwedstrijden bij zowel Modelvliegclub Delta in 's-Heer Arendskerke als Modelvliegclub De Valken in Someren is het aanstaande zondag eindelijk tijd voor de eerste officiële toernooidag welke zal meetellen voor het NK Drone Race.

Finale

In totaal kent het NK Drone Race 12 verschillende wedstrijden - bestaande uit 8 oefenwedstrijden en 4 ranking-wedstrijden - en een 2-daags finaleweekend. Tijdens de 4 rankings kunnen deelnemers punten verdienen, die hen toegang kunnen verschaffen tot het finaleweekend in september. De droneracers met de meeste punten verdienen een plek in de finale waar zij zullen strijden om de titel Nederlands Kampioen Drone Race.

KNVvL

NK Drone Race is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) in samenwerking met alle aangesloten vliegclubs verspreid over heel Nederland. Met dit eerste jaargang heeft de KNVvL een primeur in Nederland en zet hierdoor de dronerace-sport voor eeuwig op de kaart.

Gratis entree

Het NK Drone Race is niet alleen interessant voor droneracers, maar ook voor toeschouwers is het een waar spektakel. Maak kennis met de sport van de toekomst en kom op zondag 16 april 2017 naar Modelvliegclub Delta in 's-Heer Arendskerke voor een onvergetelijke eerste Paasdag!

Aanstaande zondag eerste ranking van NK Drone Race 2017

NK Drone Race - Ranking 1

Datum: zondag 16 april 2017
Tijd: Vanaf 10 uur
Locatie: Modelvliegclub Delta Zeeland
Adres: Ankerveersedijk
Plaats: 's-Heer Arendskerke
Google Maps:Klik hier
Entree: GRATIS

Meer info:www.nkdronerace.nl

Aanstaande zondag eerste ranking van NK Drone Race 2017

1 Reacties

  1. Peter

    Ziet er goed uit!

Plaats een reactie