Dit weekend verzamelde de internationale dronerace-top zich in Malta voor ERSA Malta National Championship. Martijn de Kemp aka Fullstick FPV en Juan Sacco aka Tarzan FPV waren ook van de partij op het Zuid-Europese eiland om de Nederlandse eer te vertegenwoordigen.

Martijn de Kemp aka Fullstick FPV pakt 2e plaats in Malta

ERSA Malta National Championship

Malta National Championship is het eerste dronerace-toernooi van 2017 georganiseerd door European Rotor Sports Association (ERSA). Tijdens het tweedaagse event streden 32 piloten op de racetrack van ASMK om te bepalen wie zich de snelste droneracer mag noemen. De race was onderdeel van Malta Robotics Olympiad 2017, een robotica evenement op het eiland.

Tweede plaats

Martijn de Kemp wist een indrukwekkende prestatie neer te zetten, want de Nederlander pakte de tweede plek tijdens de zogenaamde '4S Race' op het zonnige Malta. Naast de zilveren plak werd hij ook beloond met een kwalificatie voor de ERSA Eurocup.

Team SQG

De Kemp en Sacco zijn beide lid van Team SQG, een dronerace-team uit de regio Amsterdam dat vorig jaar bekendheid verwierf tijdens de eerste editie van de World Drone Prix in Dubai. Het Nederlandse team viel net buiten het prijzenpodium, maar ging naar huis met een respectabele vierde plek. Met deze indrukwekkende prestatie zette het team zichzelf en Nederland op de internationale ‘dronerace-kaart’.

Martijn de Kemp aka Fullstick FPV pakt 2e plaats in Malta

Internationaal

Naast Malta en Dubai is De Kemp vaker in het buitenland te vinden om deel te nemen aan prestigieuze events. De Amsterdammer was afgelopen jaar ook in Ibiza, Roemenië en Hawaï om zijn kwaliteiten af te meten met de wereldtop.

Martijn de Kemp aka Fullstick FPV pakt 2e plaats in Malta

0 Reacties

    Plaats een reactie