Dankzij drones behoren de selfiesticks binnenkort tot de verleden tijd. Steeds meer fabrikanten bedenken oplossingen om drones zo eenvoudig mogelijk de beste selfies te laten maken. Deze maand maak je kans om zelf een selfie drone te winnen.

Winactie

In februari maak je kans om een selfie drone te winnen. Ga naar win.drones.nl, kies je favoriete selfie drone, laat je gegevens achter en wie weet is de Eachine E50 selfie drone binnenkort wel van jou.

Selfie drone

Het maken van selfies was nog nooit zo eenvoudig dankzij selfie drones. De echte selfie drones worden bestuurd met je smartphone of tablet en er is dus geen grote remote controller nodig. De drones zijn compact en gemaakt voor een korte vlucht. Laat de drone op, schiet de selfie en laat de drone weer landen.

Yuneec Breeze

De Yuneec Breeze 4K is een ready to fly drone met een 4K camera. De drone wordt aangestuurd via een applicatie voor je smartphone. In de applicatie kies je onder andere voor de Orbit mode waarna de drone een rondje om je heen vliegt. De propellers van de drone zijn inklapbaar waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Winactie: Wat is jouw favoriete Selfie drone?

ZeroTech Dobby drone

De Dobby drone is het product van het Chinese bedrijf ZeroTech. De selfiedrone heeft inklapbare armen en propellers. Hierdoor past de drone, wanneer ingeklapt, eenvoudig in je broekzak. De besturing gaat via een mobiele applicatie. De mini-drone heeft gezichtsherkenning en spraakbesturing. Winactie: Wat is jouw favoriete Selfie drone?

Eachine E50

De Eachine E50 is een selfiedrone voorzien van een aantal handige vliegmodi. De drone vliegt zeer stabiel wat ervoor zorgt dat je geen ervaren dronepiloot hoeft te zijn om deze drone te bedienen. De besturing werkt via een mobiele smartphone applicatie. Foto's worden gemaakt met een 0,3 megapixel HD camera.

Winactie: Wat is jouw favoriete Selfie drone?

Winnen

Wil jij kans maken om de Eachine E50 te winnen? Ga dan snel naar win.drones.nl en laat ons weten welke van de selfie drones jouw favoriet is. Laat je gegevens achter zodat wij weten waar de drone naartoe gestuurd mag worden als je wint. Op 1 maart 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt.

2 Reacties

  1. Jan de Wit

    Waar kan ik de winnaar vinden van de selfie-drone actie. Ik kan niets op de site terug vinden.

  2. Ranya

    Ik ben al jaren naar en drone te zoeken en op een dag heb ik julie prachtige site gevonden een julie prachtige drones ik hoop dat ik er een win

Plaats een reactie