7.0
MerkYuneec
TypeQuadcopter
Vliegtijd12 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Yuneec Breeze

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 399,00 € 0.00 € 399.00Kopen
Bol.com7.5 € 333,33 € 0.00 € 333.33Kopen
MediaMarkt7.0 € 399,00 € 0.00 € 399.00Kopen

Informatie over Yuneec Breeze

De Yuneec Breeze 4K is een ready-to-fly quadcopter die je eenvoudig bestuurt via je smartphone. De drone is compact en heeft inklapbare propellers. Hierdoor neem je hem gemakkelijk overal mee naar toe.

Vliegen

De Yuneec Breeze drone is een echte vliegende camera en is dan ook gemaakt voor het vastleggen van de leuke momenten. De Breeze is voorzien van optische flow en infrarood sensoren aan de onderkant. Hierdoor kan de drone zowel indoor als outdoor op een vast punt in de lucht blijven zweven.

Vliegmodi

De Yuneec Breeze is eenvoudig te besturen en beschikt over vijf verschillende vliegmodi. In de 'Selfie' en 'Orbit' modus vliegt de drone om je heen en maakt hij prachtige foto's. In de 'Follow Me' modus blijft de drone je achtervolgen en legt hij je sport avonturen vast. Naast deze drie modi beschikt de Yuneec Breeze ook over een auto-landing en een return-to-home functie.

Yuneec Breeze

De Yuneec Breeze drone is zeer compact en slechts 20 centimeter lang. De quadcopter weegt 385 gram en vliegt maximaal 18 kilometer per uur. De propellers van de drone zijn inklapbaar waardoor hij nog compacter wordt. De Yuneec Breeze neem je daardoor gemakkelijk overal mee naar toe.

Remote controller

De Yuneec Breeze is eenvoudig te besturen via de Breeze Cam App op je iOS of Android smartphone. Deze app geeft je de mogelijkheid om de drone handmatig te besturen of om de verschillende vliegmodi te selecteren. De foto's en video's die de Yuneec Breeze maakt download je snel naar je smartphone en deel je direct met je vrienden via je social media kanalen zoals: Facebook, Twitter en Instagram. Tijdens het vliegen kijk je direct mee met de 4K camera via het beeld van je smartphone. De live beelden zijn beschikbaar in 720p.

Camera

De Yuneec Breeze is voorzien van een kwalitatieve Ultra HD 4K camera. Deze camera maakt foto's met heldere 13 megapixel en streamt video naar je smartphone in een 720p resolutie. De camera wordt digitaal gestabiliseerd waardoor je stabiele en strakke beelden maakt. De lens van de camera heeft een beeldhoek van 117 graden en kan op en neer bewegen.

Accu en vliegtijd

Dankzij de snel verwisselbare accu's geniet je van een lange vliegtijd. Op een enkele accu vlieg je ruim 12 minuten. De Yuneec Breeze is voorzien van een 3S 11.1V LiPo accu met een capaciteit van 1150 mAh.

Conclusie

Met de Yuneec Breeze haal je een drone in huis die zeer eenvoudig is te besturen en makkelijk mee te nemen is. Dankzij de inklapbare propellers past hij gemakkelijk in je tas en omdat de besturing via je smartphone gaat heb je geen remote controller nodig. De 4K camera zorgt ervoor dat je haarscherpe afbeeldingen maakt die je snel een eenvoudig met je vrienden deelt via je sociale netwerken.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close