In een dierenpark in het noorden van China vliegen regelmatig drones door het verblijf van de Siberische tijgers. Dit komt omdat de tijgers veel te dik zijn en meer lichaamsbeweging nodig hebben. Toch blijken niet alle tijgers in het dierenpark dik en lui, want één slimme tijger weet de drone uit de lucht te halen.

Drone

De medewerkers van het dierenpark in China hebben een DJI Inspire 1 drone aangeschaft om de tijgers uit te lokken meer te bewegen. De tijgers zijn namelijk aan de dikke kant en dat willen de bezoekers natuurlijk niet zien. De beesten rennen massaal achter de drone aan en proberen hem telkens uit de lucht te halen.

Dikke Siberische tijgers halen drone uit de lucht

Gepakt

Het blijkt een goede workout want de tijgers blijven maar achter de quadcopter aan rennen. Deze week ging het voor het eerst mis toen een van de tijgers met een grote sprong de DJI Inspire 1 drone uit de lucht wist te halen.

Een lekker hapje?

Nadat de drone te aarde was gestort dachten de Siberische tijgers een lekker hapje te hebben gevangen. Echter voldeed het plastic van de propellers niet aan de voedseleisen van de dikke tijgers. Toen vervolgens de accu van de drone begon te roken lieten de tijgers het apparaat al snel links liggen.

Tijgers en de DJI Inspire 1

Het is niet de eerste keer dat een tijger achter een DJI Inspire 1 drone aan gaat. In december 2016 werd een video gedeeld waarop tijgers werden vastgelegd met een DJI Inspire 1 Pro. Ook hier probeerde een tijger de drone met zijn grote klauwen uit de lucht te grijpen.

0 Reacties

    Plaats een reactie