Nieuw jaar, nieuwe kansen! De DRONES.nl winactie van januari staat in het teken van de Blade Inductrix FPV. Weet jij hoe de rage omtrent deze kleine FPV racer heet? Ga naar win.drones.nl, kies het juiste antwoord en wie weet vlieg jij binnenkort met deze gele Blade Inductrix FPV van Horizon Hobby.

Blade Inductrix FPV

De Blade Inductrix FPV is een micro-drone uitgerust met een 5.8Ghz FPV camera. Hierdoor is het mogelijk om FPV te vliegen met behulp van een videoscherm of een FPV bril. De quadcopter beschikt daarnaast over een beschermende hull waardoor hij perfect is om binnen te vliegen. Wanneer je ergens tegenaan vliegt zullen de propellers op de drone blijven zitten en blijft de Blade Inductrix FPV gewoon in de lucht.

Winnen

Deze maand maak je kans om de ready-to-fly Blade Inductrix FPV te winnen. Deze prijs wordt aangeboden door Horizon Hobby. De ready-to-fly Blade Inductrix FPV wordt compleet geleverd inclusief videoscherm. Hierdoor kijk je direct mee met de drone en vlieg je razendsnel door heel je huis.

Winactie: Hoe heet de hype waarvoor de Blade Inductrix FPV wordt gebruikt?

Meedoen

Meedoen aan de winactie is simpel. Ga naar win.drones.nl en kies het juiste antwoord op de vraag: "Hoe heet de hype waarvoor deze Blade Inductrix FPV wordt gebruikt?". Laat je gegevens achter en houdt DRONES.nl in de gaten. Op woensdag 1 februari 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt.

1 Reacties

  1. Erik

    Ik kom steeds op de site uit van de oude win actie die geldig is tot 31-12-16, dit moet waarschijnlijk aangepast worden??

Plaats een reactie