7.0
MerkBlade
TypeQuadcopter
Vliegtijd4 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Blade Inductrix FPV

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 119,00 € 0.00 € 119.00Kopen
Conrad7.0 € 87,49 € 0.00 € 87.49Kopen
TopRC.nl7.0 € 89,00 € 0.00 € 89.00Kopen

Informatie over Blade Inductrix FPV

De Blade Inductrix FPV is de nieuwe rage op het gebied van FPV vliegen. Met deze nano-sized quadcopter vlieg je zowel binnen- als buitenshuis met je drone. De Inductrix FPV is voorzien van een FPV camera en een 25mw video zender. Zo kijk je met behulp van een FPV bril of FPV scherm direct mee door de camera van de drone.

Blade Inductrix FPV

De Blade Inductrix FPV is ontworpen naar aanleiding van de wereldwijde rage van Tiny Whoop drones. Hiervoor werden micro drones omgebouwd tot heuse FPV drones. De makers moesten hiervoor zelf aan de slag met een schroevendraaier en een soldeerbout om de motoren van de drones te vervangen en een FPV camera op de drone te monteren. Nu is dat geknutsel niet meer nodig want met de Blade Inductrix FPV drone heb je alles wat je nodig hebt voor de echte FPV ervaring.

Accu en vliegtijd

De Blade Inductrix FPV is uitgerust met een 200mAh LiPo accu. Deze accu geeft je een vliegtijd van zo'n 4 minuten. Een lege accu is in ongeveer 60 minuten weer volledig opgeladen. De Blade Inductrix FPV is voorzien van extra krachtige motoren om het geheel goed en stabiel in de lucht te houden.

FPV Vliegen

Doordat de Blade Inductrix FPV is uitgerust met een 25mw video zender kan je rechtstreeks mee kijken door de ogen van de drone. Door zijn compacte ontwerp en behendige besturing vlieg je met de Blade Inductrix FPV door de kleinste openingen van je huis. Hierdoor maak je van elke woonkamer, slaapkamer of kantoor een heus FPV racing circuit.

Remote controller

De Blade Inductrix FPV wordt standaard geleverd met een 2.4 Ghz remote controller. Deze remote controller is voorzien van een 4.3 inch Spektrum monitor. Dit scherm heeft een accuduur van anderhalf uur en is in staat om 40 verschillende kanalen te ontvangen. Wil je toch liever een FPV bril gebruiken dan kan je als optie een headset gebruiken. Hier bevestig je het 4.3 inch scherm.

Bescherming

De Blade Inductrix FPV is voorzien van stille propellers met propeller beschermers. Zo voorkom je de kans op schade bij een eventuele crash. Ook is de quadcopter voorzien van witte en rode LED verlichting. Wanneer de batterij bijna leeg is dan gaan de lampjes knipperen. De lampjes zitten bevestigd in de armen van de drone waardoor ook deze beschermd worden tijdens een crash.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close