De inschrijving voor het Nederlands Kampioenschap Drone Racen is vanaf vandaag geopend. Om mee te kunnen doen aan het NK dien je lid te worden van de KNVvL. Door het lidmaatschap krijg je ook een sportlicentie en een FAI ID nummer voor deelname aan internationale wedstrijden.

Inschrijving geopend

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor het eerste Nederlands Kampioenschap Drone racen. Het aantal deelnemers is beperkt dus schrijf je snel in via de website van het NK Drone racen.

Kosten deelname NK Drone racen

De kosten voor deelname aan het NK 2017 Drone racen bedraagt voor leden van de KNVvL 27 euro. Ben je nog niet lid van de KNVvL dan kost een 1-jarig lidmaatschap + inschrijving voor het NK eenmalig 75 euro. Dankzij de inschrijving en het lidmaatschap heb je het hele jaar toegang tot alle races van het NK en alle trainingsmomenten. Deze worden het komende jaar georganiseerd bij verschillende vliegverenigingen in Nederland. Ook omvat het lidmaatschap van de KNVvL een sportlicentie en een FAI ID nummer waarmee je kunt deelnemen aan internationale wedstrijden.

Agenda

De agenda van het Nederlands Kampioenschap Drone racen is inmiddels bekend. Het schema is nog onder voorbehoud aangezien er door weersomstandigheden en planning met verschillende modelvliegclubs er nog data kunnen wijzigen.

 • 2 april 2017 Ranking toernooi 1
 • 14 mei 2017 Ranking toernooi 2
 • 11 juni 2017 Ranking toernooi 3
 • 2 juli 2017 Ranking toernooi 4
 • 9 en 10 september 2017 Finale NK Drone race

Naast de data voor ranking toernooien zijn er ook vele oefenwedstrijden waarbij racers zich kunnen voorbereiden op het officiële ranking toernooi. Ook zijn er een aantal reserve data vrijgehouden voor het NK Drone racen.

Inschrijven

De inschrijving werkt als volgt. Vul het inschrijfformulier in via de website van het NK Drone Race. Zodra je gegevens zijn gecontroleerd ontvang je op het opgegeven email adres een factuur. Zodra de betaling door het secretariaat is ontvangen wordt je account op de website geactiveerd.

2 Reacties

 1. Boris

  Hi, Super leuk.. alleenik krijg mijn geboortedatum notatie er niet door heen. dus inschrijving ook niet... Met - of / of. of geschreven... uh?!? Grtz. Boris Apituley

 2. Matt

  Lees ook: https://www.droneracers.nl/nieuws/nk-drone-racen-2017/ ...

Plaats een reactie