De EMAX Babyhawk drone is het nieuwe alternatief om mee te doen aan de Tiny Whoop rage. De kleine quadcopter is gebouwd om indoor FPV te vliegen. Dankzij de beschermende hull blijft de drone na een botsing gewoon in de lucht.

Drone

De EMAX Babyhawk heeft een doorsnede van 85mm en is voorzien van een Femto F3 flight controller en een AIO camera met een 25mW VTX. De drone weegt inclusief propeller guards en 2S 300mAh LiPo accu slechts 86 gram. Dit is echter wel een stuk zwaarder dan de Blade Inductrix FPV die slechts 22 gram weegt.

EMAX Babyhawk indoor Tiny Whoop alternatief

EMAX Babyhawk

De EMAX Babyhawk is voorzien van vier Bullet 6A BLHeli 2S-4S ESC's gepaard met 1104 5000kv borstelloze motoren. De propellers zijn ontworpen door EMAX en hebben een grote van 2.3 inch. Het is mogelijk om de propeller guards van de drone af te halen waardoor het gewicht met 8 gram zal worden gereduceerd. Welk type receiver er in de drone zit is niet bekend.

EMAX Babyhawk indoor Tiny Whoop alternatief

Kopen

De EMAX Babyhawk drone zal vanaf maart 2017 beschikbaar zijn in zowel een BNF als een RTF versie. De RTF versie wordt geleverd met een remote controller en een FPV receiver/bril. De prijs voor de RTF versie is nog niet bekend. De BNF versie gaat ongeveer 100 dollar kosten.

0 Reacties

    Plaats een reactie