De 'Drone Drawing Challenge' houdt niet op, want er zijn meer dronetekeningen verschenen! Laurens de Graaff en Wouter Pul gingen sportief op hun uitdagingen in. De Graaf schreef de afkorting FF in 3D letters en Pul tekende zelfs een kikker met zijn drone.

Kikker

Wouter Pul was genomineerd door Klaas Doting om de uitdaging van de Drone Drawing Challenge aan te gaan. Pul legde de lat hoog, want in plaats van het schrijven van een woord, tekende hij een prachtige kikker! Na zijn actie nomineerde de 'luchtkunstenaar' ook weer twee personen: Aad Stikkelorum en Ronald Verhoog.

FF

De Graaff schreef "FF" in 3D letters FlyingFlevoland. Met deze geslaagde actie heeft De Graaff ook weer het recht om twee anderen te nomineren. Ronald van Noort en Nicolaas Schoute worden door de sportieve dronepiloot uitgedaagd.

Kerst

De Graaf en Pul waren beiden uitgedaagd door dronepiloot Klaas Doting, die zelf het woord "Kerst" schreef met zijn drone.

Amsterdam

Doting was uitgenodigd door dronepiloot Cliff Antoine Jatin, die zelf het woord "Amsterdam" schreef.

Drones

Drone Drawing Challenge begon door dronepiloot Jeroen Luning, ook bekend als Flying Dutch Fenix.

Idee

Flying Dutch Fenix werd geïnspireerd door een krantenbericht waar geschreven werd over een piloot die met zijn vliegtuig woorden in de lucht schreef. De woorden worden zichtbaar na het bekijken van de flight records.

1 Reacties

  1. hallo

    hallo

Plaats een reactie