Onlangs begon dronepiloot Jeroen Luning, beter bekend als de Flying Dutch Fenix, de Drone Drawing Challenge. Hij daagde daarbij dronepiloot Cliff Antoine Jatin uit om met zijn flight logs een tekst te schrijven in de lucht en daarbij twee andere piloten uit te dagen. In de video is te zien dat Jatin de challenge aan is gegaan.

Amsterdam

Jatin ging de challenge aan en wist binnen 7 dagen een tekst te schrijven door middel van zijn flight records. Er kwam geen auto-pilot aan te pas, maar Jatin vloog gewoon uit vrije hand. Nu is de beurt aan Ronald van Noort, Bauke Goudbeek en Klaas Doting om de Drone Drawing Challenge voort te zetten.

Drone Drawing Challenge: schrijven en tekenen met drones

Drone Drawing Challenge

Het idee van de Drone Drawing Challenge komt van de Flying Dutch Fenix. Hij las een krantenartikel waar werd geschreven over een piloot die met zijn flight records een aantal woorden en tekeningen in de lucht schreef. Hij bedacht zich dat dit met een drone ook goed uit te voeren was en besloot de Drone Drawing Challenge te starten en daarbij de creativiteit van andere dronepiloten naar boven te halen.

Drone Drawing Challenge: schrijven en tekenen met drones

0 Reacties

    Plaats een reactie