Op woensdag 19 en donderdag 20 oktober 2016 organiseert Terrapinn voor het derde jaar op rij de Commercial UAV Show. Het evenement is gericht op de commerciële drone markt en wordt gehouden in het expositie- en evenementencomplex ExCel in Londen.

The Commercial UAV Show

De Commercial UAV Show biedt een unieke beursvloer voor de professionele drone sector. De organisatie verwacht meer dan 3000 bezoekers. Deze bezoekers kunnen tijdens de beurs terecht bij meer dan 100 exposanten, meer dan 80 sprekers en er worden meer dan 40 seminars gegeven. Ook vinden er 6 seminars plaats voor het grote publiek in de theaterzaal.

Keynote sprekers

In het lijstje van keynote sprekers staan een aantal zeer interessante mensen die voor toonaangevende bedrijven werken in de drone industrie.

  • Any Cof - Chier engineer van het Facebook Aviation Team
  • Joe Schamuhn - COO van Yuneec Europe
  • Andreas Bicking - Vice President Product Development bij DHL
  • Wes Ryan - Manager Advanced Technology bij de FAA

The Commercial UAV Show in Londen op 19 en 20 oktober 2016

Exposanten

Naast de vele interessante keynote sprekers staan er ook een aantal toonaangevende bedrijven als exposant op de beurs. Zo vind je onder andere Pix4D, Nvidea, senseFly en Yuneec op de beurs. Waarschijnlijk toont senseFly hun onlangs aangekondigde eBee SQ drone op de beurs en praat Nvidia over de drone chips zoals de Tegra X1 en de Jetson TX1.

Demonstraties

Naast de beursvloer, seminars en keynote sprekers kunnen de bezoekers van de Commercial UAV show ook twee dagen genieten van verschillende drone demonstraties. In de speciale DEMO ZONE worden demonstraties gegeven door onder andere Yuneec en senseFly.

The Commercial UAV Show in Londen op 19 en 20 oktober 2016

Facebook

De Commercial UAV Show vindt op 19 en 20 oktober plaats in de Exel in Londen. Op woensdag wordt de beurs om 9 uur in de ochtend geopend door John Laughlin. Vervolgens geeft Andy Cox van Facebook antwoord op de vraag: Hoe kan een netwerk van drones de niet verbonden wereld verbinden met het internet? Wil jij de Commercial UAV Show bijwonen? Meld je dan nu aan.

0 Reacties

    Plaats een reactie