De webshop Dronekopen.nl heeft een unieke stap gezet door een deel van het bedrijf aan te bieden via crowdfunding. Particulieren en bedrijven kunnen minimaal 1 en maximaal 5 procent van het bedrijf verkrijgen. In totaal wordt 49% van het aandelenpakket via de crowdfunding actie verkocht.

Dronekopen.nl

Het is uniek in Nederland dat een dronewebshop een deel van het bedrijf verkoopt aan zijn eigen klanten. Dronekopen.nl bestaat sinds begin mei 2016 en heeft sindsdien al veel naamsbekendheid opgedaan. De goede domeinnaam draagt bij aan de enorme populariteit van Dronekopen.nl. Maandelijks wordt er op Google zo'n 15.000 keer per maand gezocht op de term 'drone kopen'. Via Facebook heeft Dronekopen.nl al een zeer actieve community opgebouwd met al meer dan 10.000 fans.

Webshop Dronekopen.nl start crowdfunding project

Organisatie

De vier jonge internetondernemers achter Dronekopen.nl, Maurice, Michiel, Niek en Willem, zijn zeer ambitieus en geloven in samenwerken en in synergie. Om deze reden zijn zij dan ook op zoek gegaan naar een manier waarbij er meerdere mensen betrokken raken bij het bedrijf. Door middel van crowdfunding kunnen particulieren, maar ook bedrijven, zich inkopen in het bedrijf en betrokken raken binnen de organisatie. De huidige eigenaren van Dronekopen.nl hebben de ambitie om periodiek als team samen te komen en diverse evenementen te organiseren. Daarnaast hopen zij mensen te verzamelen met verschillende kwaliteiten die van nut kunnen zijn binnen de organisatie.

Crowdfunding

Via crowdfunding wordt 49 procent van de onderneming aangeboden. Particulieren en bedrijven kunnen meedoen vanaf 750 euro. Hiervoor dienen zij minimaal 1 procent van de aandelen te kopen. Eén persoon kan maximaal 5 procent van de aandelen van Dronekopen.nl verkrijgen. De campagne loopt to 1 okotber 2016 mits alle aandelen niet al eerder verkocht zijn. De aandeelhouders krijgen jaarlijks een bescheiden dividend verwachten, mits het bedrijfsresultaat dit redelijkerwijs toelaat.

Webshop Dronekopen.nl start crowdfunding project

Drones

Dronekopen.nl is in mei 2016 begonnen met de verkoop van drones. Daarbij richten zij zich op de bekendere en vertrouwde merken in de markt. Dronekopen.nl biedt dan ook alle drones aan van Parrot, DJI en Yuneec.

0 Reacties

    Plaats een reactie