8.0
BedrijfsnaamDroneKopen.nl
PlaatsNijmegen
Land
Websitehttp://www.dronekopen.nl
CategorieDroneshops
Beoordeling8.0
Volg ons

Heb je interesse in drones en denk je er na om er een te kopen? Kijk dan snel op de website van dronekopen. Hier vind je drones van de bekende merken Parrot, DJI en Yuneec. Bestel je een drone bij Dronekopen.nl dan heb je hem binnen twee dagen al in huis. Voor de Yuneec drones geldt een levertijd van ongeveer 7 dagen.

Drone Kopen

Drone Kopen.nl biedt een overzicht van recreatieve en professionele drones van bekende merken als DJI, Parrot en Yuneec. Daarnaast is Drone Kopen.nl zeer actief op Facebook.

Camera drones

Drone Kopen.nl is voornamelijk gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatief goede drones die zijn uitgerust met camera's. Door zich alleen te focussen op de high-end toestellen op de markt zorgt Dronekopen.nl ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Service

Dronekopen.nl is aangesloten bij een officiële DJI reparatie partner. Wanneer je dus problemen ondervindt met je drone, bijvoorbeeld na een crash, dan zorgt Dronekopen.nl ervoor dat de drone vakkundig gerepareerd wordt. Doordat Dronekopen.nl samenwerkt met een officiële DJI partner verloopt je garantie niet na een reparatie.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Laatste berichten

    Sitemap

    [message]

    Close