Om het zoeken van Pokémon wat makkelijker te maken heeft de Amerikaan Liam zijn drone uitgerust met zijn telefoon. Hierdoor hoeft Liam zelf geen grote afstanden meer af te leggen bij zijn zoektocht naar de virtuele Pokémons.

Pokémon Go

De nieuwe Pokémon Go app houdt de gemoederen al een aantal dagen flink bezig. De populaire augmented reality game zorgt voor veel ophef door een aantal incidenten die onlangs hebben plaatsgevonden.

Pokédrone maakt zoektocht naar Pokémons een stuk makkelijker

Pokémons zoeken

Om het zoeken naar Pokémons wat makkelijker te maken en zijn Pokédex sneller te vullen, heeft de Amerikaan Liam zijn drone voorzien van zijn smartphone. Via de app AirDroid kan hij met zijn laptop mee kijken op het scherm van zijn smartphone. Uit een interview met Gizmodo blijkt dat de uitvinding nog niet geheel werkt. De telefoon en laptop staan namelijk in verbinding met elkaar via een WiFi signaal waardoor het bereik beperkt is.

Pokédrone

Hoewel de uitvinding van Liam nog niet helemaal naar behoren werkt, duurt het vast niet erg lang voordat de eerste succesvolle Pokédrone gemaakt wordt.

Pokédrone maakt zoektocht naar Pokémons een stuk makkelijker

Nederland

De applicatie is voor Nederlandse smartphone bezitters nog niet via de officiële weg te downloaden, maar toch zijn er al een groot aantal Pokétrainers opgestaan in ons land.

2 Reacties

  1. Talitha

    Klinkt best goed een pokedrone!

  2. Alessandro

    Alessandrobrandes6@gmail.com

Plaats een reactie