Afgelopen weekend vond in Shenzhen 'Drone Racing China 2016' plaats. Dino Joghi, piloot van het Nederlandse droneteam #SQG, eindigde op het podium bij de snelste drie droneracers.

Drone Racing China 2016

Drone Racing China 2016 was één van de hoogtepunten tijdens The Shenzhen UAV Expo in de gelijknamige Chinese megastad Shenzhen. Dino Joghi aka "Ghetto Dino", Juan Sacco aka "TarzanFPV" en Karan Gharbharan aka "Karanwan" waren ook naar China afgereisd om deel te nemen aan Drone Racing China 2016.

Dino Joghi eindigt in top 3 tijdens Drone Racing China 2016

Winnaars

Drone Racing China 2016 werd gewonnen door de 17-jarige Chinese piloot Kunhuang Li, maar de Nederlandse piloot Dino Joghi en de Chinese piloot Tao Wang hoorden ook bij de snelste drie racers van het toernooi.

Dino Joghi eindigt in top 3 tijdens Drone Racing China 2016

Dino Joghi

Joghi laat wederom zien bij de absolute wereldtop te horen. Zo eindigde hij in maart op een waardige vierde plaats op de World Drone Prix 2016 in Dubai en won hij vorige maand de Kamera Express Indoor Cup 2016 in Jaarbeurs Utrecht.

0 Reacties

    Plaats een reactie