Parrot houdt een tijdelijke cashback-actie waarin de Europese dronefabrikant klanten geld teruggeeft bij aankoop van een Parrot drone.

It's Flying Season

Tot en met 21 juni 2016 krijgen klanten tot 100 euro teruggestort op hun bankrekening bij aankoop van een Parrot drone. Na aankoop dienen klanten hun gegevens bij Parrot kenbaar te maken die vervolgens het beloofde cashback-bedrag op hun bankrekening uitbetaalt.

Cashback

Tijdens deze cashback-actie betaalt Parrot de volgende bedragen uit:
• €30,- cashback bij aankoop van een Parrot Minidrone (exclusief Rolling Spider en Jumping Sumo)
• €50,- cashback bij aankoop van een Parrot Bebop drone, Bebop 2, Skycontroller, Bebop drone & Skycontroller of AR.Drone 2.0
• €100,- cashback bij aankoop van een Parrot Bebop 2 drone & Skycontroller

Parrot geeft klanten geld terug bij aankoop drones

Parrot

Veel mensen zullen de Franse dronefabrikant ook kennen vanwege haar bekende Bluetooth carkits. In 2000 introduceerde Parrot met Ericsson de eerste Bluetooth carkit. Tien jaar later bracht Parrot de eerste versie van haar AR.Drone op de markt, een quadcopter die te besturen is via een mobiel apparaat. In 2014 introduceerde Parrot de eerste twee varianten van haar Mini Drones: Rolling Spider en Jumping Sumo.

Parrot geeft klanten geld terug bij aankoop drones

Besturing

In tegenstelling tot de competitie lijkt Parrot een compleet eigen benadering voor haar drones te hebben. Alle Parrot drones worden namelijk zonder afstandsbediening geleverd en bedien je met behulp van je vertrouwde smartphone of tablet. Door deze benadering zijn de producten van Parrot erg laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen met een smartphone of tablet.

WiFi verbinding

Het grote nadeel van het gebruik van een smartphone of tablet als besturing van een drone is dat de WiFi-verbinding, die gebruikt wordt voor besturing van de drone, relatief eenvoudig te hacken is. Zo liet de Makers community onlangs zien met de WiFi Drone Disabler.

Cashback actie

Alle klanten die voor 21 juni 2016 een geselecteerde Parrot drone kopen, kunnen gebruik maken van deze cashback actie. Ga naar de speciale actiewebsite en vul alle benodigde gegevens in. Parrot zal binnen 15 tot 30 dagen het geld uitbetalen op je bankrekening. De actie is geldig bij aankoop rechtstreeks via Parrot, maar ook via winkels als MediaMarkt, BCC en Droneshop.nl.

0 Reacties

    Plaats een reactie