6.5
MerkParrot
TypeQuadcopter
Vliegtijd8 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot MiniDrones Rolling Spider

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 99,00 € 0.00 € 99.00Kopen
Bol.com7.5 € 60,74 € 0.00 € 60.74Kopen
MediaMarkt7.0 € 46,99 € 0.00 € 46.99Kopen
Conrad7.0 € 74,99 € 0.00 € 74.99Kopen
Redcoon7.0 € 83,99 € 0.00 € 83.99Kopen
Wehkamp6.0 € 80,94 € 5.95 € 74.99Kopen
Bart Smit1.0 € 59,99 € 0.00 € 59.99Kopen

Informatie over Parrot MiniDrones Rolling Spider

De Rolling Spider MiniDrone van Parrot is een leuke speelgoed drone die uitermate geschikt is om binnen te vliegen. De verwijderbare plastic wielen zorgen ervoor dat de Rolling Spider over muren en plafonds kan rollen en dat de propellers geen muren kunnen raken. De Rolling Spider is makkelijk te besturen en vanaf elk platform via de FreeFlight 3 app.

Kenmerken Parrot Rolling Spider

• Frame van stevig, robuust plastic
• Tot 20 meter bereik
• 0,3 megapixel camera
• Bediening via smartphone, tablet of computer
• Bluetooth Smart technologie, V4.0 BLE (Bluetooth Low Energy)
• Verwisselbare LiPo batterij
• Vliegtijd 8 minuten (6 minuten met wielen) parrot_rolling_spider_vliegend_drone_615

Acrobatische toeren

De Rolling Spider is een lichte en kleine drone waarmee je acrobatische figuren mee kunt maken. Wanneer je de Rolling Spider met de wielen uitrust kun je tegen muren op omhoog rollen of over je plafond. De schroefbladen zijn uitgerust met een speciaal systeem waardoor de drone stopt wanneer hij iets raakt. Je zal dus niet snel spullen in huis vernielen.

Besturing

De besturing van de Parrot Rolling Spider werkt via de FreeFlight 3 app. De app is te downloaden op Android, iOS en Windows. De app verbind via het Bluetooth 4.0 signaal met de drone. Met de app wordt het vliegen erg makkelijk gemaakt door de aanpasbare interface. Het maken van foto’s kun je ook met 1 druk op de knop in de app doen. rolling_spider_app_freeflight3_app_615

Stabiel

De Parrot Rolling Spider is uitgerust met een 3-assige gyroscoop en een 3-assige versnellingsmeter waardoor de drone stabiel vliegt op automatische piloot. De Rolling Spider heeft ook 2 sensoren voor het vliegen op grote hoogte of voor een nauwkeurige besturing bij het vliegen vlak boven de grond. parrot_rolling_spider_sensor_onderkant_drone_615

Camera

De Parrot Rolling Spider heeft een camera die zich aan de onderzijde van de drone bevindt. De 0,3 megapixel camera maakt dus verticale foto’s. De foto’s worden opgeslagen in het geheugen van de Rolling Spider en kunnen vervolgens downloaden via de FreeFlight 3 app. rolling_spider_3_kleuren_parrot_drone_615

Verschillende kleuren

De Parrot Rolling Spider is verkrijgbaar in wit, blauw en rood. Daarnaast zitten er 12 verschillende mond stickers in de doos waarmee je jouw drone een gezicht kunt geven. gezichten_rolling_spider_drone_parrot_615

In de doos

• Parrot Rolling Spider MiniDrone
• USB naar micro-USB kabel
• LiPo batterij
• Wielen
• 12 unieke mond stickers • Handleiding parrot_rolling_spider_doos_615

Conlusie

De Parrot Rolling Spider is een leuke en makkelijk te besturen drone. De kleuren en het gezicht van de drone maken hem wat speelser waardoor hij inmiddels al bij verschillende speelgoedwinkels te koop is. Wij zien de Parrot Rolling Spider als het ideale cadeautje voor de feestdagen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close