Boswachters hebben vandaag in recreatiegebied Spaarnwoude de bestuurders opgepakt van de drones die mogelijk onlangs het vliegverkeer bij Schiphol hebben gehinderd. Dat laat Boswachters Recreatie Noord-Holland weten op Twitter.

In beslag genomen

De luchtvaartpolitie heeft bij Halfweg twee drones in beslag genomen. Tegen de eigenaren van de apparaten is proces-verbaal opgemaakt, dit meldt RTV Noord-Holland.

Bestuurders van rondvliegende drones Schiphol opgepakt in Spaarnwoude

Schiphol

Begin april meldden piloten van drie vliegtuigen dat er een drone in de buurt van hun toestel vloog toen ze wilden landen op Schiphol. De politie startte een onderzoek, dat resulteerde in de aanhoudingen. De boswachters hadden opdracht gekregen van de luchtvaartpolitie uit te kijken naar de drones.

0 Reacties

    Plaats een reactie