Met een paar dagen aftellen tot de World Drone Prix, verscheen vandaag de finale (aflevering 3 van 3) van het Miami Lights Event van Amerikaanse Drone Racing League. Bekijk de 3 video's voor een impressie van het event.

Video van finale van Drone Racing League in Miami

Miami Dolphins Stadium

Het FPV race event vond plaats in het Miami Dolphins Stadium. Het gigantische stadion van de Miami Dolphins was voor even omgetoverd in een gigantische FPV racebaan. De baan was uitgerust met prachtig verlichte poorten, opvallende LED displays en op vele plaatsen voorzien van camera's.

Level 1: Miami

Het 'Level 1: Miami Light' event van Drone Racing League bestond uit 3 verschillende rondes: kwalificatie, halve finale en finale.

Episode 1/3: Qualifying Round

Twaalf FPV racers kwamen in bij elkaar in het Miami Dolphins Stadium om te strijden voor een plekje in de 'semi-finals'. De Qualifying Round is te zien in de eerste aflevering van Drone Racing League: Level 1 Miami Lights:

Episode 2/3: Semi-finals

8 FPV racers strijden voor een plekje in de finale. De 8 piloten hebben zich gekwalificeerd voor de halve finale. De 'semi-finals' bekijk via onderstaande video:

Episode 3/3: Finals

Vandaag werd dan uiteindelijk de laatste aflevering gepubliceerd waarin de 4 beste piloten racen voor de titel. Rekrek (Australië), Zoumas (USA), Moke (USA) en Flying Bear (USA) waren de gelukkige finalisten. Bekijk zelf hoe dit afloopt via onderstaande video:

Meer video's

Op het YouTube-kanaal van Drone Racing League staan meer interessante video's van het Miami event. Zo staan de video's van de beelden van iedere drone online zodat je kunt zien wat de piloten zien tijdens de race en vind je er video's van interviews met de piloten.

0 Reacties

    Plaats een reactie