Begin februari verschenen er nieuwe luchtopnames van Ralph Denessen, bekend van zijn video van het verlaten Land van Ooit. Dit keer had de 19-jarige dronepiloot uit Heusden met zijn DJI Phantom 3 Professional opnames gemaakt van het vervallen Dierenpark Wassenaar. De video werd zonder toestemming gemaakt en is nu van YouTube verwijderd. De eigenaar van het park dreigde namelijk met juridische stappen als de video niet offline werd gehaald.

Geen toestemming

De opnames van Dierenpark Wassenaar werden begin februari gemaakt door de 19-jarige Ralph Denessen. De video neemt je mee langs de verlaten vogelkooien, verwilderde wandelpaden en vervallen apenverblijven in het park, wat in 1985 werd gesloten. De eigenaar van het park heeft nu echter geëist dat de video offline werd gehaald, omdat Denessen vooraf geen toestemming had gevraagd voor het maken van de opnames. Wanneer de video niet werd verwijderd zouden juridische stappen volgen. Aan deze eis heeft Denessen gehoor gegeven. verlaten_dierenpark_wassenaar_ralph_denessenverlaten_dierenpark_wassenaar_ralph_denessen

Verlaten pretparken

Ralph bezoekt zelf graag pretparken en heeft al eerder een drone ingezet om een vervallen park in beeld te brengen. Zo maakte hij in 2015 o.a. opnames van het verlaten Land van Ooit waarmee hij een nominatie voor de Drone Video van het Jaar 2015 in de wacht sleepte. Ook filmde hij met zijn DJI drone het oude Verkeerspark Assen.

0 Reacties

    Plaats een reactie