Op dit moment is de Internationale Funkausstellung Berlin 2015 (IFA) in volle gang. Tijdens deze consumenten-elektronicabeurs, gehouden in Berlijn, Duitsland, kondigen veel bekende fabrikanten hun nieuwe producten aan.

Sony

Sony presenteerde tijdens de beurs onder andere de nieuwe Sony Xperia Z5 smartphone serie, een Sony Playstation met 1TB opslaggeheugen, de nieuwe Sony α7R II fototoestel met 42,4 megapixels en de dunste 4K-tv ooit presenteerde. Voor de presentatie van de laatst genoemde ultradunne X90C 4K televisie maakte Sony een promotievideo met behulp van een drone. sony-f55-4k-ultra-hd-camera-drone-video-promotie-ifa-berlijn-2015-x90c-televisie-vuurwerksony-f55-4k-ultra-hd-camera-drone-video-promotie-ifa-berlijn-2015-x90c-televisie-vuurwerk

F55 4K Camera

Ter promotie van de Sony X90C 4K televisie moest er een prachtige 4K video gemaakt worden om de kwaliteit van de flinterdunne TV te tonen. Een drone uitgerust met een Sony F55 camera, ter waarde van zo'n 30.000 dollar, werd de lucht ingestuurd en maakte prachtige opnames van een vuurwerk show. De promotie video geeft een 'feel-good' gevoel en toont een prachtige detail.

Achter de schermen

De promotievideo is opgenomen in de Thaise hoofdstad Bangkok. In de onderstaande video kijk je achter de schermen mee tijdens de opname van de 4K Ultra HD campagne van Sony.

Sony drones

Sony kondigde vorige maand aan zich te gaan richten op het maken van drones voor gebruik in de bouw, logistiek en landbouw. De eerste beelden van de Sony drone verschenen al snel online. De drone wordt door Sony's dochterbedrijf Aerosense in samenwerking met robotfabrikant ZMP gemaakt.

0 Reacties

    Plaats een reactie