De mistletoe drones in TGI Friday’s zorgen voor veel aandacht in de media en zorgen ook voor meer bezoekers in de TGI Friday's restaurants. De vliegende mistletoe drone brengt extra romantiek in het restaurant.

Fotografe

Het leek fotografe Georgine Benvenuto van de Brooklyn Daily leuk om een foto reportage te maken van de mistletoe drone en bracht een bezoek aan een TGI Friday's restaurant. Wanneer drone piloot David Quinones de drone op haar hand wilde laten landen raakte zij echter in paniek waardoor de drone haar gezicht raakte. De propellers haalde het topje van haar neus open en sneed in haar kin. tgi_fridays_fotografe_georgine_benvunuto_dronetgi_fridays_fotografe_georgine_benvunuto_drone

Drone

Quinones heeft twee drones die fungeren als mistletoe drones. Een kleine Hubsan X4 en een hexacopter wat lijkt op de DJI F550. De schade aan de fotografe werd aangebracht door de kleine Hubsan X4 die opmerkelijk genoeg zelfs met propeller bescherming vloog. Waarom de drone piloot ook een grote hexacopter zonder propeller bescherming door het restaurant laat vliegen is onduidelijk. In de video van TGI Friday's gebruikte zij nog een kleinere DJI Phantom 2 drone met propeller beschermers. mistletoe_hexacopter_tgi_fridays_dronemistletoe_hexacopter_tgi_fridays_drone

Incident

Een woordvoerder van TGI Friday's gaf aan dat dit slechts een incident is en dat dit nog niet eerder is voorgekomen bij een TGI Fridays restaurant. Hij ziet dus geen reden om de mistletoe drones uit de lucht te halen.

0 Reacties

    Plaats een reactie