7.6
MerkYuneec
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.6(2 reviews) lees reviews

Prijzen voor Yuneec Typhoon Q500+

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 749,00 € 0.00 € 749.00Kopen
MediaMarkt7.0 € 699,00 € 0.00 € 699.00Kopen

Informatie over Yuneec Typhoon Q500+

De Q500+ Typhoon is een quadcopter van de Chinese fabrikant Yuneec. De drone is beschikt over een 3-assige gimbal met camera en een controller die voorzien is van het Android besturingssysteem. Op controller kun je direct meekijken met de camera van de Yuneec Q500 om zo de perfecte shots te maken.

Kenmerken Yuneec Q500+

• Ready-to-Fly
• Follow me functie
• HD Camera 1080p – 60 fps
• Gimbal
• 5400 mAh 3S 11.1V LiPo accu
• Vliegtijd tot 25 minuten
• 5,5 inch scherm op controller
• Android besturingssysteem
• Inclusief Steadygrip

Yuneec Typhoon Q500+

Met de Yuneec Typhoon Q500+ maak je prachtige luchtopnames doordat je direct mee kijkt met de camera via de controller. De accu geeft je zo'n 25 minuten vliegtijd in 3 verschillende vliegmodus, Smart, Angle en Home. yuneec-typhoon-q500-plus-drone-voorkant-gimbal

HD Camera

De Yuneec Typhoon Q500+ drone beschikt over een Full HD camera die met 60 frames per seconden in 1080p filmt. Daarnaast maakt de 16 megapixels camera prachtige stabiele foto’s. De foto’s en video’s worden opgeslagen op de interne Micro SD kaart. In de doos zit een 8 GB kaartje maar je kunt de drone zelf van een Micro SD kaart tot 128 GB voorzien.

Gimbal en Steadygrip

De Q500+ is voorzien van een geavanceerde 3-assige gimbal. De gimbal laat je prachtige stabiele beelden maken en is te bedienen via de controller. Naast het maken van beelden in de lucht is de camera ook te bevestigen aan de meegeleverde steadygrip om vanaf de grond stabiele beelden te maken. De steadygrip voorzie je van de camera en connect je via de Android App met je telefoon. Nu heb je ook altijd stabiele beelden wanneer je vanuit de losse hand filmt. yuneec-typhoon-q500-plus-drone-camera-gimbal-steadygrip

Geavanceerd GPS systeem

Door het geavanceerde GPS systeem is de Yuneec Typhoon Q500+ ook voor de beginnende piloot makkelijk te besturen. Hij beschikt over het Glonass systeem waardoor hij met een hoge nauwkeurigheid verbinding heeft met meerdere satellieten. De Q500+ is voorzien van een “Follow me” vliegmodus waarmee de drone zender in de controller blijft volgen. Zo hoef je de drone niet meer te besturen en volgt hij je automatisch. Ook beschikt de Q500+ over een Failsafe-functie waardoor hij direct terug vliegt naar de locatie waar die opsteeg wanneer hij de verbinding met de controller verliest.

Controller

De ST10+ controller van de Yuneec Typhoon Q500+ beschikt over een 5,5 inch scherm dat werkt op Android. Via het scherm kijk je direct mee met het beeld van de camera. Diverse vluchtdata zoals vlieghoogte, snelheid, afstand, batterij spanning, aantal satellieten en het GPS-signaal zijn op het scherm af te lezen. De controller is voorzien van een 5200 mAh accu en is daarmee goed voor veel vlieguren. yuneec-typhoon-q500-plus-drone-controller-android

Accu

De Yuneec Typhoon Q500+ vliegt met een 5400 mAh LiPo accu en geeft je zo´n 25 minuten vliegtijd. De accu is makkelijk te verwisselen waardoor je snel weer de lucht in kan wanneer je accu leeg is. De accu is in ongeveer 3 uur weer volledig opgeladen.

In de doos:

• Yuneec Typhoon Q500+ quadcopter
• Yuneec ST10+ controller
• Yuneec Steadygrip
• 5400 mAh LiPo accu
• AC/DC LiPo lader
• 8 GB micro-SD kaart
• 4 extra propellers
• USB lader voor de controller yuneec-typhoon-q500-plus-drone-controller-steadygrip

Prijs

De Yuneec Typhoon Q500+ kost ongeveer 1.250 euro en is daarmee een goed alternatief voor de DJI Phantom 2 Vision+. De meegeleverde Steadygrip biedt een meerwaarde aan de drone voor het maken van video's evenals de uitgebreide GPS functies. Voor deze prijs heb je een goede ready-to-fly drone en kun je direct van start, ook als beginnende piloot.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close