8.4
MerkYuneec
TypeHexacopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling8.4(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Yuneec Typhoon H PRO

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 1.699,00 € 0.00 € 1699.00Kopen
MediaMarkt7.0 € 1.699,00 € 0.00 € 1699.00Kopen

Informatie over Yuneec Typhoon H PRO

De Yuneec Typhoon H is een ready-to-fly hexacopter die zeer gemakkelijk te besturen is en daardoor de ideale tool voor professionele luchtfotografie is. De drone beschikt over een geavanceerd ontwijksysteem waardoor de kans op een crash zeer klein is. De drone wordt standaard geleverd met twee accu's die je een totale vliegtijd van 50 minuten geven.

Vliegen

Vliegen met een drone was nog nooit zo gemakkelijk. De PRO-versie van de Yuneec Typhoon H is namelijk uitgerust met Intel's Real Sense technologie. Door middel van twee infrarood stereo camera's, een RGB camera en een lasercamera is het apparaat in staat zijn omgeving volledig te verkennen en obstakels te vermijden.

Intrekbaar landingsgestel

De Yuneec Typhoon H PRO is uitgerust met een intrekbaar landingsgestel. Hierdoor heb je alle ruimte met je camera om 360 graden in het rond te filmen zonder dat het landingsgestel in beeld komt.

Motoren

De Typhoon H PRO telt 6 armen en wordt dus een hexacopter genoemd. Elke arm is voorzien van een krachtige motor met 2-blade design propellers. De propellers zijn ontworpen voor een maximale stabiliteit en vliegduur.

GPS

De Yuneec Typhoon H PRO is net als de normale variant voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS bepaalt de drone exact waar hij vliegt en is hij in staat om vooraf bepaalde vliegroutes te volgen. Het is daarnaast ook mogelijk om de drone op een vaste locatie te laten zweven. Deze hover-mogelijkheid is ideaal voor luchtfotografie.

Intelligent Routing

Door het Intel's Real Sense technologie beschikt de Yuneec Typhoon H PRO over Intelligent Routing-capaciteiten. De drone kiest automatisch de beste route en anticipeert niet bij de kleinste koerswijziging van de gebruiker. Intelligent Routing komt niet alleen de veiligheid ten goede, maar zorgt ook voor stabielere beelden.

Return To Home

Om de drone weer veilig te laten landen beschikt de Yuneec Typhoon H PRO over een Return To Home (RTH) functie. Dankzij de GPS-technologie vliegt de hexacopter met een druk op de knop automatisch terug naar het vertrekpunt. Daarnaast beschikt de Yuneec Typhoon H PRO over een dynamisch Return To Home punt. In deze functie landt de drone simpelweg 8 meter van waar jij staat.

Auto Follow

De Yuneec Typhoon H PRO beschikt over een Follow Me-modus waardoor de drone zijn bestuurder volgt op basis van het GPS-signaal van een meegeleverde GPS-tracker. Door het geavanceerde ontwijksysteem hoef je er niet bang voor de zijn dat de drone crasht tijdens het volgen.

Accu

De Yuneec Typhoon H PRO wordt standaard geleverd met 2 accu's. De vliegtijd bedraagt zo'n 25 minuten per volle accu. Vlieg je met het Real Sense-Systeem ingeschakeld dan wordt de vliegtijd verkort naar 15 tot 18 minuten.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Net zoals de Typhoon H zal ook de PRO-versie worden geleverd inclusief Yuneec's ST16 afstandsbediening. Deze remote controller is voorzien van een 7 inch display zodat je de camerabeelden in real-time kunt bekijken zonder behulp van een extern apparaat zoals smartphone of tablet. Het bereik van de remote controller is 1.6 kilometer tot de drone. Ook krijg je een GPS-tracker bij het apparaat. Hierdoor hoef je de remote controller niet perse bij je te dragen om de drone te bedienen.

Team mode

In team mode verbind je maar liefst twee controllers met de Yuneec Typhoon H PRO. Hierdoor kan de één zich richten op het besturen van de drone terwijl de ander de camera bedient.

Camera

De camera van de PRO-versie is niet anders dan die van de Yuneec Typhoon H. Hij beschikt over een 4K CGO3+ camera. De camera maakt foto's in 12.4 megapixels en registreert video in 4K Ultra HD met 30 frames per seconde. In een lagere kwaliteit, bijvoorbeeld 1080p, kun je opnemen met een hogere framerate, bijvoorbeeld 120 frames per seconde.

Gimbal

De Yuneec Typhoon H PRO is voorzien van een 3-assige gimbal die 360 graden in het rond kan draaien. De gimbal zorgt ervoor dat de camera altijd stabiel in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Hierdoor maak je met een gimbal uiterst stabiele beelden en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames.

FPV

Via FPV kijk je direct mee door het oog van de camera. Op het 7 inch display van de ST16 zie je direct wat je filmt en maak je de precies de shots die jij wilt.

Vervoeren

De Yuneec Typhoon H PRO is gemakkelijk mee te nemen doordat alle armen inklapbaar zijn. Hierdoor maak je de drone compact voor transport. Bij aanschaf van een Yuneec Typhoon H PRO ontvang je daarnaast ook direct een handige transport koffer.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close