6.0
MerkYuneec
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Yuneec Typhoon G

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Yuneec Typhoon G

Yuneec Typhoon G is een Ready To Fly quadcopter-systeem met GoPro-compatible 3-assige gimbal. De quadcopter heeft alles in huis voor de veeleisende luchtfotograaf.

Vliegen

Yuneec Typhoon G heeft een robuust frame en in combinatie met de kleur krijgt de drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone een perfecte kennismaking voor beginners, maar dankzij de veelzijdige opties kunnen ook veeleisende gebruikers uit de voeten met deze krachtpatser.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is voorzien van een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

GPS

De drone is voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Return To Home

Dankzij de GPS-technologie is de quadcopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Follow me

De drone heeft een Follow Me-modus waardoor de drone zijn bestuurder kan volgen op basis van het GPS-signaal van de smrtphone.

Watch me

De drone heeft een Watch Me-modus waardoor de camera gericht blijft op een object. Ook al beweegt de drone in een richting de GoPro camera blijft gericht op ingestelde punt.

Accu

Yuneec Typhoon G wordt geleverd inclusief een oplaadbare 5400mAh 3S 11.1V LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 25 minuten.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Yuneec Typhoon G wordt geleverd inclusief ST10+ Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4 Ghz frequentie stuurt de Remote Controller de instructies door naar de drone. Via de 5.8 Ghz frequentie ontvangt de Remote Controller de live-beelden van de GoPro camera.

Camera

Yuneec Typhoon G is geschikt voor GoPro camera's.

Gimbal

Yuneec Typhoon G is voorzien van een GB203 3-assige gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames. De GB203 gimbal is geschikt voor GoPro Hero camera's.

Steadygrip

Yuneec Typhoon G wordt standaard geleverd inclusief SteadyGrip. Via dit hulpstuk kun je de GoPro gimbal ook los gebruiken en op de grond de meest stabiele beelden maken.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Via het display op de Remote Controller zie je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close