7.0
MerkYuneec
TypeHexacopter
Vliegtijd Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Yuneec Tornado H920

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
TopRC.nl7.0 € 4.649,00 € 0.00 € 4649.00Kopen

Informatie over Yuneec Tornado H920

Yuneec Tornado H920 is een compleet hexacopter-systeem voor de professionele luchtfotograaf. De Tornado H920 wordt geleverd inclusief afstandsbediening met display voor live-video van de videocamera.

Aircraft

Yuneec Tornado H920 heeft een robuust frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Het grote formaat in combinatie met de kwalitatieve onderdelen geven de drone een professionele uitstraling.

Inklapbare armen

Yuneec Tornado H920 beschikt over inklapbare armen waardoor het formaat van de hexacopter aanzienlijk kan worden verkleind voor transport.

Intrekbaar landingsgestel

Het frame van de Yuneec Tornado H920 hexacopter beschikt over een intrekbaar landingsgestel. Een intrekbaar landingsgestel heeft vele voordelen. Door het intrekken van het landingsgestel is de drone een meer gestroomlijnd en vangt hierdoor minder wind. Ook kan de camera 360 graden om zich heen kijken zonder dat het beeld verstoord wordt door het landingsgestel. Tenslotte geeft een intrekbaar landingsgestel natuurlijk de ultieme futuristische look aan een multicopter.

Motoren

De drone is uitgerust met 6 armen, elk voorzien van een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

GPS

De drone is voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Return To Home

Dankzij de GPS-technologie is de quadcopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Accu

Yuneec Tornado H920 wordt geleverd inclusief een oplaadbare 6S 22.2V LiPo accu. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Yuneec Tornado H920 wordt geleverd inclusief Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de Remote Controller de instructies door naar de drone.

FPV

Op de afstandsbediening zit een LCD display waar je live de beelden van de camera kunt zien. Via FPV-technologie kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. De beelden worden overgedragen via de 5.8 Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de Remote Controller.

Camera

De Tornado is verkrijgbaar in twee verschillende versies met:

  • Panasonic GH4 camera + GB603 gimbal
  • Yuneec CG04 all in one gimbal camera

Gimbal

Afhankelijk van de versie is de Yuneec Tornado H920 voorzien van een 3-assige gimbal.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close