6.5
MerkYizhan
TypeQuadcopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor YiZhan Tarantula X6

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over YiZhan Tarantula X6

YiZhan Tarantula X6 is een Ready To Fly (RTF) quadcopter met 720p HD camera.

Tarantula X6

YiZhan Tarantula X6 is eem scherpgeprijsde drone met 720p HD camera. De camera is met behulp van een anti-shock mount aan de quadcopter bevestigd wat resulteert in stabielere beelden. Kortom, een prima drone voor iedereen die kennis wilt maken met luchtfotografie.

Vliegen

Ondanks de geringe afmetingen van 47 x 47 x 15,8 cm, zit de drone vol met geavanceerde techniek. Met de ingenieuze stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje.

LED verlichting

De heldere LED verlichting zorgt er niet alleen voor dat de drone altijd duidelijk zichtbaar is, maar creƫren ook een schitterende visuele ervaring.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Propellerbescherming

De uiteindes van de armen van de YiZhan Tarantula X6 zijn uitgerust met propellerbeschermers. Deze propellerbeschermers voorkomen dat je propellers geraakt worden bij een botsing en daardoor onherstelbaar beschadigen.

Stunts

Voer de meest doldwaze stunts uit met de YiZhan Tarantula X6 drone. Met een simpele druk op de knop voert de YiZhan Tarantula X6 een 360 graden looping uit!

Accu

De Tarantula X6 wordt geleverd inclusief een oplaadbare 1200 mAh 7.4V LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 8 tot 10 minuten. Het opladen duurt ongeveer 120 minuten.

Acculader

Via bijgeleverde acculader is de vliegaccu van de drone op te laden via netstroom via de 220 Volt stekker. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Tarantula X6 wordt geleverd inclusief 2.4 Ghz Remote Controller, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender - Remote Controller - de instructies door naar de ontvanger op de drone. De afstandsbediening wordt gevoed door vier AA batterijen. Het bereik van de afstandsbediening is 150 meter.

Camera

Met de Tarantula X6 maak je zelfeenvoudig foto- of video-opnamen van HD kwaliteit. De drone is uitgerust met een 720p HD camera. De camera maakt foto's in 1080 x 720 en registreert video in 720p HD kwaliteit.

Opslag

Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op een SD-geheugenkaart en staan dus razendsnel op je computer. YiZhan Tarantula X6 wordt standaard geleverd inclusief 4 GB SD-geheugenkaart. De quadcopter ondersteunt geheugenkaartjes tot een grootte van 32 GB.

Anti-Shock mount

De camera is niet geplaatst aan een gimbal, maar een Anti-Shock mount. Deze Anti-Shock mount zorgt ervoor dat de ernstige schokken van de quadcopter worden opgevangen en dit resulteert in stabieler beeld.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close