7.5
MerkWalkera
TypeQuadcopter
Vliegtijd22 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Walkera Vitus

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Conrad7.0 € 1.019,00 € 0.00 € 1019.00Kopen

Informatie over Walkera Vitus

De Walkera Vitus is een ready to fly quadcopter met inklapbare armen. Hierdoor neem je de drone eenvoudig overal mee naar toe. De 4K camera wordt op 3 assen gestabiliseerd en is op afstand te bedienen. Ook beschikt de drone over een ontwijkingssysteem waardoor de drone veilig terug naar huis vliegt.

Walkera Vitus

Met de Walkera Vitus haal je een ideale drone voor luchtfotografie in huis. Naast de uitstekende camera is de drone daarnaast nog eens zeer licht (890 gram) en compact. De armen van de drone klap je eenvoudig in waardoor je hem nog makkelijker mee neemt. De drone is gemaakt voor outdoor, maar dankzij de visual positioning camera kan de drone ook stabiel indoor vliegen.

Vliegmodi

De Walkera Vitus is voorzien van een aantal zeer handige functies die het vliegen met de drone nog veel leuker maken. Zo maak je bijvoorbeeld met een simpel handgebaar een selfie en is de drone in staat om objecten te volgen. Ook kan je via de mobiele applicatie verschillende Augmented Reality (AR) spellen spelen. Hierin kan je bijvoorbeeld munten in de lucht verzamelen of het afleggen van een parcours. De Walkera Vitus kan ook uit zichzelf opstijgen en landen.

Camera

De camera van de Walkera Vitus is van zeer hoge kwaliteit. Hij maakt 4K opnames met 30 beelden per seconde en 1080p opnames met 60 beelden per seconde. Foto's worden gemaakt met 12 megapixels. De camera wordt op 3 assen gestabiliseerd door de gimbal. Hierdoor is het mogelijk om zeer stabiele en strakke beelden op te nemen. Via de smartphone kijk je direct mee met de beelden van de camera in 1080p resolutie.

Remote controller

Net als de drone is de DEVO-F8S remote controller van de Walkera Vitus erg compact. Hij is uitgerust met twee joysticks om de drone te besturen. Daarnaast is de afstandsbediening voorzien van handige sneltoetsten voor het maken van foto's en video's of het instellen van de vliegmodus. Aan de bovenzijde van de remote controller zit een speciale beugel om een smartphone in te bevestigen. Het bereik van de remote controller bedraagt zo'n 1500 meter. De remote controller wordt van energie voorzien door de ingebouwde 2200 mAh 7.4V LiPo accu.

Accu en vliegtijd

De Walkera Vitus drone is voorzien van een 5200mAh 3S accu die goed is voor een vliegtijd van ongeveer 22 minuten. De accu is eenvoudig te wisselen dus voor een langere vliegtijd zijn meerdere accu's geen overbodige luxe.

Conclusie

De Walkera Vitus is een zeer goede en betaalbare cameradrone. Hij is in staat om mooie plaatjes te schieten en is daarnaast nog eens makkelijk in gebruik. Door zijn inklapbare armen vouw je hem op tot een klein pakket en neem je de Walkera Vitus overal mee naar toe.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close