6.0
MerkWalkera
TypeHexacopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Walkera Tali H500

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
TopRC.nl7.0 € 1.799,00 € 0.00 € 1799.00Kopen

Informatie over Walkera Tali H500

Walkera Tali H500 is een hexacopter platform om luchtfoto's en video's te maken. Via de DEVO F12E afstandsbediening met geïntegreerde 5 inch monitor kun je de beelden live bekijken.

Vliegen

Walkera Tali H500 heeft een groot frame met een robuuste constructie geoptimaliseerd voor stabiele vluchten. Het grote frame staat garant voor een enorme stabiliteit. Het strakke design in combinatie met de 6 armen geven de drone een stoere uitstraling. Met de ingenieuze Walkera stabiliteitstechnologie is een stabiele vlucht ook voor beginners een koud kunstje.

Motoren

De drone is uitgerust met 6 armen, elk voorzien van een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is versierd met een 2-blade design propeller. Dankzij de 6 propellers heeft de Walkera Tali H500 een optimale stabiliteit.

GPS

De drone is voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze vaste zweefmogelijkheid biedt met name voor luchtfotografen uitkomst.

Return To Home

Dankzij de GPS-technologie is de hexcopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Accu

Walkera Tali H500 wordt geleverd inclusief een oplaadbare 5400mah 22.2V LiPo accu. De accu is vormgegeven als een handige cassette die je eenvoudig installeert in het apparaat. Onder de juiste omstandigheden staat een volle accu garant voor zo'n 25 tot 30 minuten vliegen.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Walkera Tali H500 wordt geleverd inclusief Remote Controller waarmee je de drone bedient. De afstandsbediening is voorzien van een ingebouwd 5 inch LCD display. Via deze monitor zie je wat je filmt en heb je toegang tot extra vluchtinformatie.

Camera

Walkera Tali H500 hexacopter wordt standaard geleverd zonder camera. Je kunt zelf een camera naar wens installeren, zoals Walkera iLook of GoPro camera's.

Gimbal

Walkera Tali H500 hexacopter is voorzien van een 3-assige gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames. De gimbal is geschikt voor Walkera iLook of GoPro camera's.

FPV

De Walkera Tali H500 drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Via het display op de afstandsbediening zie je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone. De beelden worden overgedragen via de 5.8 Ghz frequentie zodat er geen storing optreedt met de 2.4 Ghz frequenties van de Remote Controller.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close