7.0
MerkWalkera
TypeQuadcopter
Vliegtijd12 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.0(1 reviews) lees reviews

Prijzen voor Walkera Runner 250 (R)

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 369,00 € 0.00 € 369.00Kopen
MediaMarkt7.0 € 399,00 € 0.00 € 399.00Kopen

Informatie over Walkera Runner 250 (R)

De Walkera Runner 250 (R) is een speciale (R)-versie van de Walkera Runner 250. Deze 'next gen' FPV racer heeft alles in huis wat je maar kunt wensen.

Uitzenden en opnemen

Net als de reguliere versie is de race quad voorzien van een 1080p Full HD camera, maar de (R)-versie heeft een ingebouwd MicroSD geheugenkaartslot waardoor beelden niet alleen naar de FPV bril worden uitgezonden, maar ook rechtstreeks op een geheugenkaart worden opgeslagen. Vanaf nu is een extra camera voor opname op de quad binden verleden tijd.

GPS

Ook is de (R)-editie uitgerust met GPS waardoor de quadcopter met 1 druk terug naar zijn vertrekpunt gaat en makkelijk in een vaste positie kan blijven zweven.

LED verlichting

De Walkera Runner 250 (R) is voorzien van opvallende LED verlichting. Dankzij de rode achterlampen en witte koplampen is het ook in donkere ruimtes te bepalen waar de quad zich bevindt.

Frame

Het frame van de Walkera Runner 250 (R) quadcopter is gemaakt van carbon fiber. Hierdoor is de quadcopter niet alleen lichtgewicht, maar ook ijzersterk.

Formaat

Het formaat van deze FPV Racer is het populaire formaat van 250 mm. Dit betekent dat de diagonale afstand van motor tot motor 250 mm bedraagt. Dankzij dit compacte formaat is de quadcopter extra wendbaar, wat tijdens FPV racing veel voordeel biedt.

Vliegtijd

De Walkera Runner 250 (R) quadcopter wordt geleverd inclusief oplaadbare 11.1V 2200mAh 25C 3S LiPo accu. In deze set zit ook de oplader voor de 3S LiPo accu. Het opladen van een volle accu bedraagt 120 minuten. Dit resulteert in een vliegtijd van ongeveer 11 tot 12 minuten.

Afstandsbediening

De set wordt volledig vliegklaar geleverd inclusief DEVO F7 afstandsbediening . De afstandsbediening maakt verbinding via de 2.4GHz-frequentie.

FPV Video transmitter

Via de 5.8Ghz frequentie zendt de TX5817 transmitter de videobeelden van de drone naar de ontvanger. De Walkera Runner (R) is uitgerust met een 25mW transmitter, dus goedgekeurd en toegestaan binnen de Europese regelgeving.

Camera

De Walkera Runner 250 (R) FPV Racer is uitgerust met een 800TVL camera. De camera heeft een video-resolutie van 1920x1080p met 60 frames per seconde. Fotoresolutie is 12 megapixel en foto's zijn beschikbaar in het JPG-bestandsformaat.

Opslag

De speciale (R) editie van de Walkera Runner is uitgerust met een MicroSD geheugenkaartslot. Hierdoor worden alle beelden opgeslagen op een MicroSD geheugenkaart (max 64 GB) en is een GoPro camera overbodig om opnames van uw vlucht te maken.

GPS

De Walkera Runner 250 (R) is voorzien van een GPS-systeem, dat functioneert als een co-piloot. Dankzij het GPS-systeem kan de quad met één druk op de knop terug naar zijn vertrekpunt keren en kan de quad automatisch in vaste positie blijven zweven.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close