6.0
MerkWalkera
TypeHexacopter
Vliegtijd10 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Walkera QR Y100

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over Walkera QR Y100

Walkera QR Y100 is een Ready To Fly hexacopter-systeem met videocamera en afstandsbediening. De lage prijs in combinatie met de mogelijkheden maken de drone het perfecte instapmodel voor de beginnende luchtfotograaf.

Vliegen

Walkera QR Y100 heeft een robuust frame met een gestroomlijnde constructie geoptimaliseerd voor urenlang vliegplezier. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening en de ingenieuze stabiliteitstechnologie is deze drone uitermate geschikt voor beginners.

Motoren

De drone is uitgerust met 6 armen, elk voorzien van een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend voorzien met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Accu

Walkera QR Y100 quadcopter wordt geleverd inclusief een oplaadbare 3.7V 1600mAh LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu zo'n 12 tot 14 minuten.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

De Ready To Fly (RTF)-versie van Walkera QR Y100 quadcopter wordt geleverd inclusief DEVO 4 zender, oftwel de afstandsbediening waarmee je de drone bedient. Via de 2.4Ghz frequentie stuurt de zender de instructies door naar de ontvanger op de drone.

Smartphone

Via de gratis app haal je meer uit je Walkera QR Y100 drone. De app is beschikbaar voor alle Apple iOS apparaten, zoals iPhones en iPads. In de zogenaamde 'Gravity modus' bedien je de drone door met je smartphone of tablet op en neer te bewegen.

Camera

De drone is uitgerust met een FPV camera. De beelden van de ingebouwde camera kun je volgen op je smartphone of ipad.

FPV

De drone is uitgerust met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Via je smartphone kun je de live-beelden tijdens de vlucht van de drone bekijken.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close